Ciolacu l-a copiat pe Emil Boc, discurs identic: „PSD si PNL sunt ca Steaua si Dinamo, cand merg la echipa nationala lucreaza pentru telul comun”

politica

Marcel Ciolacu a comparat PSD si PNL cu Steaua si Dinamo, explicand ca cele doua rivale atunci cand jucatorii lor ajungeau la echipa nationala conlucrau pentru telul comun.

“Stiti marile rivale Steaua si Dinamo? Cam ase e PSD cu PNL. PSD e mai Steaua, PNL e mai Dinamo. Cand mergeau la echipa nationala toata lucra lucra pentru telul comun. Nu ai alta abordare. Ce mai guvernam peste sase luni, opt luni? Am renuntat la prima rotatie de prim-ministru si nu imi pare rau”, a declarat Marcel Ciolacu, marti, la TVR 1.

El a mai afirmat ca acest Guvern este condamnat sa stea la guvernare pana in 2024.

“Nu am cerut un vot colegilor mei ca sa intram la guvernare ca sa stric lucrurile. Acest guvern e condamnat sa stea pana in 2024, sa faca ce este mai bine. Sa depasim aceste crize, economica, energetica, e si o criza sociala, nivelul de trai a scazut foarte mult, pentru noi a fost mai important sa negociem pachetul social si cred ca viitorul buget al Romaniei e mai important decat functia de prim-ministru”, a transmis Marcel Ciolacu.

Comparatia originala cu echipele de fotbal ii apartine insa lui Emil Boc.

”Aceste doua partide, PSD si PNL, sunt ca si doua echipe de fotbal, care au o rivalitate istorica, dar, atunci cand jucatorii acestor echipe joaca pentru nationala Romaniei, pun in plan secundar rivalitatea si joaca, dau tot ce pot mai bun, pentru tara, pentru Romania. Dincolo de clubul din care faci parte, trebuie sa fii loial fata de Romania.

Avem un sef al Guvernului, un capitan de echipa, pentru care, prin natura profesiei, loialitatea fata de Romania reprezinta legea suprema.

Exista ingredientele care acest guvern sa joace pentru Romania si nu pentru cluburile din care fac parte, in primul rand”, a declarat Emil Boc, saptamana trecuta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: