Ciolacu l-a copiat pe Oprisan: „Frig, foame, saracie!”. Cei doi folosesc acelasi scrib pentru textele de pe Facebook

politica

Marcel Ciolacu a sustinut, sambata, ca guvernarea Citu a adus „frig, foame si saracie”. Exact acelasi tip de caracterizare l-a folosit si Marian Oprisan, fostul baron de Vrancea, care a fost mazilit de Ciolacu dupa ce a pierdut alegerile locale.

„Frig, foame, saracie! Asta a reusit cresterea ta economica bolnavicioasa, Florine! Premierul demis a dat astazi un ultim (sper) spectacol al delirului politic!

Afirma, cu o seninatate care tine de patologie, ca ‘romanii vor simti la facturile din aceasta iarna cresterea economica’.

Reformele de dreapta ne-au adus inainte de Revolutie! Romanii nu aveau atunci ce sa cumpere, iar acum au de unde, dar nu si bani! Si nu, nu ma refer la acei 1% cu venituri peste medie!”, a scris Ciolacu, sambata pe Facebook.

Iata ce scria, pe 8 octombrie, fostul baron PSD de Vrancea, Marian Oprisan.

„Ne asteapta foame, frig si saracie! Asta-i Romania lui Iohannis si a guvernarii dreptei. Curentul electric, gazele, combustibilii au ajuns sa coste infiorator de mult, astfel ca milioane de gospodarii, pur si simplu, nu le mai pot plati. Inevitabil se scumpesc toate!

Ar fi nevoie disperata de sprjin, de plafonarea preturilor – asa cum a propus PSD – insa actuala guvernare refuza sa vada realitatea. In continuare se agata cu disperare sa pastreze puterea si sa-si imparta banii publici doar catre intre ei. Restul tarii nu conteaza!”, scris Oprisan.

Oprisan a fost mazilit de Ciolacu din fruntea organizatiei PSD Vrancea si i-a fost respinsa candidatura pe listele pentru Senat ale PSD Vrancea dupa ce a pierdut alegerile locale.

Oprisan este acum vicepresedinte al CJ Vrancea.

Cel mai probabil, textele de pe Facebook ale lui Ciolacu si Oprisan sunt scrise de aceeasi persoana.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: