politica

Ciolacu, la Antena 3: „Uitati-va la cei de la USR, cat de rai sunt cu toata lumea”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avertizat dunminica seara PNL sa nu se transforme in USR. Ciolacu a sustinut ca PNL a avut recent o sedinta in care „sase ore a injurat PSD-ul”.

Ciolacu s-a plans ca PNL a criticat „propunerile” PSD privind guvernarea, sustinand ca „neputinta se transforma in furie si ura”.

Razvan Dumitrescu: Asa cum dumneavoastra ati enuntat pe site-ul partidului niste prioritati din posibilul program de guvernare, ati primit astfel de lucruri din partea PNL?

Marcel Ciolacu: N-am primit. Am primit critici pe propunerile pe care le avem. Nu vreau sa intru cu critci intr-un dialog cu colegii nostri de coalitie. Sa stiti ca neputinta se transforma in furie si ura. Uitati-va la cei de la USR, cat de rai sunt cu toata lumea.

Razvan Dumitrescu: Lasati USR, ca nu mai sunt la guvernare.

Marcel Ciolacu: Eu nu-mi doresc ca, la colegii nostri de la Partidul National Liberal, din cauza unei neputinte (…) sa se transforme in ura. Vad o tendinta. N-am cum (sa n-o vad): daca timp de opt ore faci o sedinta si sase ore injuri PSD-ul, deja este un fenomen. Cred ca ar trebui sa ne facem, fiecare, o evaluare si sa vedem ce nu functioneaza si unde nu functioneaza, decat sa ne atacam in spatiul public si sa facem o distinctie foarte clara intre un program de guvernare al Romaniei si un program de guvernare al unei coalitii.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Steven Seagal a inaugurat la Moscova un centru de arte martiale pentru militarii rusi. Afacerile lui Seagal din Rusia

Steven Seagal continua sa isi arate sprijinul pentru Rusia, de data aceasta inaugurand un nou…

3 ore ago

Coreea de Sud: O zebra s-a plimbat nestingherita timp de trei ore pe strazile aglomerate din Seul

O zebra s-a plimbat ore in sir pe strazile aglomerate ale capitalei Coreei de Sud,…

8 ore ago

Israel: Politia calare si tunurile cu apa pentru a dispersa protestatarii in Tel Aviv si Haifa. Zeci de persoane au fost arestate

Zeci de demonstranti au fost arestati, joi, in Tel Aviv si Haifa, in timp ce…

9 ore ago

TikTok „nu este un agent al Chinei”: directorul executiv Shou Zi Chew apara aplicatia in timpul audierilor tensionate din Congresul SUA

Directorul executiv al TikTok, Shou Zi Chew, s-a confruntat ore intregi cu intrebari dure din…

9 ore ago