politica

Ciolacu, la Antena 3: „Uitati-va la cei de la USR, cat de rai sunt cu toata lumea”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avertizat dunminica seara PNL sa nu se transforme in USR. Ciolacu a sustinut ca PNL a avut recent o sedinta in care „sase ore a injurat PSD-ul”.

Ciolacu s-a plans ca PNL a criticat „propunerile” PSD privind guvernarea, sustinand ca „neputinta se transforma in furie si ura”.

Razvan Dumitrescu: Asa cum dumneavoastra ati enuntat pe site-ul partidului niste prioritati din posibilul program de guvernare, ati primit astfel de lucruri din partea PNL?

Marcel Ciolacu: N-am primit. Am primit critici pe propunerile pe care le avem. Nu vreau sa intru cu critci intr-un dialog cu colegii nostri de coalitie. Sa stiti ca neputinta se transforma in furie si ura. Uitati-va la cei de la USR, cat de rai sunt cu toata lumea.

Razvan Dumitrescu: Lasati USR, ca nu mai sunt la guvernare.

Marcel Ciolacu: Eu nu-mi doresc ca, la colegii nostri de la Partidul National Liberal, din cauza unei neputinte (…) sa se transforme in ura. Vad o tendinta. N-am cum (sa n-o vad): daca timp de opt ore faci o sedinta si sase ore injuri PSD-ul, deja este un fenomen. Cred ca ar trebui sa ne facem, fiecare, o evaluare si sa vedem ce nu functioneaza si unde nu functioneaza, decat sa ne atacam in spatiul public si sa facem o distinctie foarte clara intre un program de guvernare al Romaniei si un program de guvernare al unei coalitii.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Somnul ratiunii naste monstri chiar si la primarie. Asa ca nu va lasati adormiti de basmele lui Pieleanu

Pripasit pe langa sediul PSD ca un motan cu noua vieti, care supravietuieste oricarei caderi…

55 de minute ago

Seful spionajului de la Moscova da vina pe Ucraina pentru atacul terorist: „Bineinteles, Ucraina”

Nikolai Patrusev, un inalt oficial rus din domeniul securitatii ruse, a declarat marti ca Ucraina…

32 de minute ago

A murit George Nicolescu, interpretul faimoasei melodii „Eternitate”

George Nicolescu, cantaretul orb care a compus melodia "Eternitate" s-a stins din viata la varsta…

49 de minute ago

Adulatorul „domnului presedinte Ceausescu” a scapat de motiune. PNL a votat alaturi de PSD pentru mentinerea in functia de ministru a lui Barbu

Camera Deputatilor a respins, marti, motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu,…

56 de minute ago

Scenariu lansat de postul de televiziune francez LCI: „Franta s-ar putea ciocni direct Rusia daca frontul ucrainean se prabuseste”

Postul de televiziune LCI, detinut de concernul media TF1, a publicat o serie de scenarii…

O oră ago