Ciolacu, mai agramat ca niciodata dupa ce Citu a fost propus premier. Declaratii furioase la Antena 3

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara la Antena 4 ca PSD nu va vota Cabinetul Citu in Parlament.

Ciolacu a avut un discurs incoerent, presarat de numeroase greseli gramaticale. Intrebat daca va boicota din nou sedinta de investitura a Guvernului Citu, Ciolacu a declarat: „Este o strategie politica care o sa stabilesc impreuna cu colegii mei si cu alti parlamentari si forte politice. Este o prostie sa se faca alegeri anticipate cu trei luni inainte de termen”.

„Jocul nu este terminat. Ne pregatim de orice”, a mai spus Ciolacu.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri seara, ca il desemneaza pe Florin Citu pentru postul de premier. Este un semn clar ca presedintele Iohannis isi doreste alegeri anticipate in continuare.

„Au trecut cele 15 zile in care, conform regulamentului, ar fi trebuit sa se faca un vot. Nu s-a votat si atunci am intrat in riscul unui blocaj total in Parlament. Pentru a depasi acest blocaj, premierul desemnat, domnul Ludovic Orban, si-a depus mandatul si pentru astazi deja am convocat consultari cu partidele parlamentare. Noi nu ne dorim sa blocam Romania. Noi ne dorim sa mergem mai departe si sa rezolvam problemele tarii, sa rezolvam problemele romanilor. Asadar, dupa consultari, acum, am decis deja sa fac o desemnare pentru a misca lucrurile in asa fel incat sa nu ne blocam politic.

Asadar, astazi am decis sa desemnez pentru pozitia de prim-ministru pe domnul Vasile Florin Citu, actualmente ministru al Finantelor Publice, care se va prezenta, sper, intr-un timp scurt in fata Parlamentului, cu o echipa guvernamentala si un program de guvernare”, a aratat presedintele, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: