Ciolacu merge cu scandalagiii PSD-ului la consultarile de la Cotroceni: „Am stabilit cu cine voi merge”

politica

Marcel Ciolacu a anuntat, miercuri seara, ca merge la consultarile de joi cu presedintele Iohannis cu o delegatie din care fac parte si doi celebri scandalagii ai PSD, Claudiu Manda si Gabriela Firea.

„Am stabilit cu cine voi merge. E vorba de Paul Stanescu, Claudiu Manda, Gabriela Firea si Titus Corlatean”, a anuntat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Firea a declansat un amplu scandal, in mai 2018, cand presedintele Iohannis nu a dat mana cu ea la o receptie la Palatul Cotroceni.

Citeste si: Firea, scandal cat Casa Poporului dupa ce a participat la receptia de la Palatul Cotroceni. Se simte jignita ca nu i s-a acordat „importanta cuvenita”

Presedintele Klaus Iohannis a invitat, joi, la Palatul Cotroceni, liderii partidelor si formatiunilor parlamentare pentru consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, in temeiul prevederilor art. 85 alin. (1) si ale art. 103 alin. (1) din Constitutia Romaniei, seful statului a invitat presedintii partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament pentru consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru.

Consultarile vor avea loc dupa urmatorul program:
* Ora 12,00 – Partidul National Liberal (PNL);
* Ora 12,45 – Partidul Social Democrat (PSD);
* Ora 13,30 – Uniunea Salvati Romania (USR);
* Ora 14,15 – Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania (UDMR);
* Ora 15,00 – Partidul Miscarea Populara (PMP);
* Ora 15,45 – Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE);
* Ora 16,30 – Grupul parlamentar Pro Europa;
* Ora 17,15 – Grupul parlamentar al minoritatilor nationale.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca va convoca partidele politice parlamentare la consultari pentru desemnarea unui nou premier.

„Este nevoie de cativa pasi politici si vor fi facuti intr-o succesiune foarte rapida. Voi convoca partidele parlamentare la o sesiune de consultari care incepe maine, la ora 12,00. Maine seara, dupa ce voi termina toate consultarile, probabil ca voi anunta deja persoana desemnata pentru a forma un nou Guvern”, a spus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: