politica

Ciolacu, mesaj infantil cu 11 semne de exclamare in ultima zi de campanie: „Guvernul, gasca de hoti si incompetenti”

Marcel Ciolacu a dat publicitii, vineri, un mesaj de mobilizare a alegatorilor PSD la vot care contine nu mai putin de 11 semne de exclamare, desi textul nu este foarte mare. „Nu te-au testat, te-au pus sa-ti cumperi masti neconforme si ti-au spus ca este vina ta pentru ca te infectezi!!!”, scrie Ciolacu.

„Ti-au inchis scoala copiilor. Ti-au inchis piata de unde iti luai produse romanesti. Ti-au distrus afacerea. Te-au dat afara de la locul de munca. Ti-au spus ca pensia ta e pomana. Te-au alungat pana si din Biserica.

Te-au abandonat in fata pandemiei! Nu te-au testat, te-au pus sa-ti cumperi masti neconforme si ti-au spus ca este vina ta pentru ca te infectezi!!!

Esti unul dintre milioanele de romani care a suferit din plin in acest an din cauza lui Orban si a gastii sale de hoti si incompetenti!

Ai un singur vot duminica ! Dar ca tine sunt milioane ! Duminica, vino la vot! Voteaza pentru tot ce ti-au facut in ultimul an! Voteaza pentru ca lucrurile sa se schimbe! Voteaza pentru a-ti lua viata inapoi!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Si Sorin Grindeanu a facut apel, vineri, la romani sa iasa la urne si „sa nu-si risipeasca votul” pe alte formatiuni de stanga, deoarece PSD e singurul partide care poate invinge PNL.

El a acuzat guvernarea liberala de „proasta gestionare a pandemiei”.

„Situatia grava din spitalul de la Resita si tratarea pacientilor din Sibiu in chioscuri fara incalzire si apa calda, iar medicii de acolo fac apeluri disperate pentru adunarea de bani pentru mancare si paturi. La Targu Mures, prizele ATI iau foc, la Brasov, DNA a inceput sa-i ridice pe cei care au furat cu nesimtire de la bolnavi. Asa a gestionat Guvernul Orban pandemia”, a afirmat reprezentantul PSD, intr-o conferinta de presa.

De aceea, a spus Grindeanu, „romanii trebuie sa-i opreasca la alegerile de duminica”, acestea fiind decisive, pentru ca „sunt despre a alege viata in locul dezastrului produs de Orban”.

„Fac apel ca romanii sa iasa la urne si sa nu-si risipeasca votul, singurul care poate castiga alegerile in fata PNL fiind PSD”, a mai subliniat Grindeanu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Robert Negoita si Gabriela Firea au rezolvat deja problema traficului din Bucuresti. Din gura – VIDEO

Actualul primar al Sectorului 3, Robert Negoita si fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, care…

3 minute ago

Vloggerul Selly, invitat la summit-ul NATO: „Fac parte dintr-o armata mai influenta decat NATO” – VIDEO

Tineri din toata lumea au participat la NATO Youth Summit, un eveniment creat special pentru…

18 minute ago

Donald Trump socheaza din nou: „Hannibal Lecter este un om minunat”, a declarat el, laudandu-l pe celebrul criminal in serie din „Tacerea mieilor” – VIDEO

Intr-un discurs sustinut duminica la New Jersey, Donald Trump a facut din nou afirmatii socante,…

34 de minute ago

Cei cinci indivizi care au ucis un sofer de camion roman in Belgia erau drogati si practicau „un joc” care a mai luat si alte vieti in ultimii ani

Unul dintre cei cinci suspecti arestati duminica in Belgia, in urma uciderii soferului de camion…

O oră ago

Lamborghini a lansat, pentru pasionatii de masini melomani, discuri pe vinil cu zgomotul facut de legendare motoare V-12 – VIDEO

Lamborghini a creat un pick-up in editie speciala in colaborare cu Technics.Pick-up-ul este marcat cu…

O oră ago