Ciolacu nu are ce cauta la Cotroceni. Raspunsul sec al lui Iohannis dupa ce seful PSD s-a autoinvitat pentru discutii privind data alegerilor

politica

Intrebat de un jurnalist, luni, daca il invita pe Marcel Ciolacu la Cotroceni pentru a discuta despre data alegerilor parlamentare, Klaus Iohannis a lasat de inteles ca nu exista aceasta posibilitate.

Iata intrebarea jurnalistului:  „Din cauza faptului ca am vazut mai ales la nivelul Capitalei, dar si in alte judete, a crescut foarte mult numarul cazurilor de COVID-19, vreau sa va intreb ce se va intampla in cazul alegerilor parlamentare, in contextul in care am vazut ca presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spunea ca atributul organizarii alegerilor parlamentare revine atat Guvernului, cat si Presedintelui Romaniei si, mai mult decat atat, spunea saptamana trecuta ca isi doreste o invitatie la Palatul Cotroceni astfel incat, nu… numai domnia sa, toate partidele sa fie chemate la consultari pentru stabilirea exacta a datei alegerilor parlamentare”.

Iohannis a avut un raspuns din care Ciolacu sa inteleaga ca nu va pune piciorul pe la Palatul Cotroceni.

„Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc pe 6 decembrie. Iar in ce priveste gestionarea pandemiei, Parlamentul a aprobat o lege speciala, Legea 55, care prevede intreg catalogul de masuri care pot fi luate, si Guvernul, impreuna cu autoritatile locale, gestioneaza acest proces”, a raspuns Iohannis.

Ulterior, Ciolacu a avut o iesire violenta pe Facebook.

„Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravitatii momentului pe care il traversam. Un presedinte de tara ar fi dat romanilor un mesaj de incredere si speranta ca lucrurile sunt sub control. In schimb, Iohannis ramane si acum doar presedintele PNL, care se lupta cu Opozitia si cetatenii, gasiti vinovati pentru cresterea infectarilor.

Desi haosul sanitar a cuprins deja Capitala si Clujul, Iohannis pare neclintit in unicul sau plan: alegerile. Sanatatea nu conteaza! Doar puterea. Toata puterea din Romania pentru sine si camarila liberala, pentru a aduce in Parlament toti traseistii, impostorii si interlopii din PNL. Cu ce pret insa?”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: