„Ciolacu nu ma mai reprezinta ca presedinte de partid”. PSD-istii se acuza de hotie, deputatul Caprar ameninta cu dezvaluiri

politica

Deputatul PSD Dorel Caprar, suspendat de CEX al PSD din functia de presedinte al PSD Arad, in care a fost ales in urma cu doua zile, ii declara razboi lui Ciolacu si ameninta cu dezvaluiri. Pentru inceput, el va da in judecata conducerea partidului.

„Eu o sa depun in instanta o actiune pentru ca presedintele Ciolacu a invocat nerespectarea statutului. Noi am facut conferinta judeteana conform statututlui, totul este filmat. Nu am crezut ca voi trai asemenea momente cu colegi ai nostri amenintati, adusi intr-o stare de frica, speriati, blocati, sa nu vina la aceasta conferinta.

Incep sa intelehg miza acestei lupte interne, nu m-am asteptat ca Mihai Fifor sa joace fair-play, lucrurile se vor clarifica in instanta. (…) Ciolacu nu ma mai reprezinta ca presedinte de partid. O sa vedeti in perioada urmatoare care a fost miza acestei lupte”, a declarat Caprar pentru Realitatea de Arad.

Caprar a mai sugerat apoi ca au existat matrapazlacuri cu banii partidului in campania prezidentiala.

„Cer explicatii pentru banii cheltuiti la alegerile prezidentiale. Printre principiile de baza in judo este sa nu subapreciezi adversarul, sa il respecti, sa fii fair play. Ceea ce nu s-a intamplat la Arad cu acesti presupusi adversari ai mei, iar aceste amanari sunt deservicii aduse organizatiei. Noi suntem in etapa desemnarii candidatilor. Aceste lupte puteau fi evitate (…) Voi merge la toate conferintele organizate la Arad. Daca colegii mei nu ma mai vor, doar ei ma pot demite de acolo, nu Ciolacu, nu Stanescu, nu Fifor cu manevrele lui”, a declarat ulterior Caprar la Realitatea Plus.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, dupa sedinta CEX, ca se vor organiza din nou alegeri la PSD Arad, alegerea lui dorel Caprar nefiind statutara. Sedinta va fi organizata de liderul PSD Hunedoara, iar Ciolacu a spus ca intentioneaza sa participe. Liderul interimar al PSD a precizat ca Dorel Caprar poate candida, daca doreste, conform Statului.

Marcel Ciolacu a fost intrebat, luni, intr-o conferinta presa despre dizolvarea echipei de conducere de la PSD Arad si a spus: ”Am explicat si colegului meu, Dorel Caprar, care a venit ca va fi demis, suspendat. Este exclus asa ceva. Ma mentin pe aceeasi linie, indiferent de anumite iesiri ale unor colegi. Este liber sa candideze din nou, conform Statutului, in litera Statutului”.

Ciolacu a precizat ca liderul PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor, va organiza alegerile.

”Cu Statutul in mana, cu exact oamenii care au dreptul sa voteze in acea Conferinta extraordinara si cred ca lucrurile au intrat intr-un fagas normal”, a mai spus Ciolacu, precizand ca va participa la alegerile de la Arad si de la Satu Mare, unde candidatii s-au situat la egalitate.

Deputatul Dorel Caprar, inculpat in dosarul spagilor adunate de DRDP Timisoara, a fost ales, vineri, presedinte al PSD Arad. Conferinta Extraordinara a avut loc, desi conducerea partidului a cerut amanarea ei. Mihai Fifor a refuzat sa participe la sedinta, apreciind ca procedura este ”viciata in profunzimea ei”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: