Ciolacu nu s-a tinut de cuvant. Adrian Solomon „Saorma”, pozitie eligibila pe lista PSD la Camera Deputatilor

politica

Deputatii PSD Adrian Solomon si Irinel Stativa, care s-au remarcat printr-un scandal de prost-gust intr-o saormerie din centrul Capitalei, se regasesc pe pozitii eligibile pe lista de candidati a PSD Vaslui. Ciolacu a promis atunci ca acestia nu vor mai ajunge in Parlament.

Adrian Solomon este pe locul al doilea la Camera Deputatilor pe lista PSD Vaslui, iar deputatul Irinel Stativa este pe locul cinci.

Iata ordinea pe lista, stabilita de PSD Vaslui:

Eduard Popica (fost prefect)
Adrian Solomon (deputat)
Eduard Prisacaru (avocat)
Aurel Caciula (deputat)
Irinel Stativa (deputat)
Ramona Mocanu (directorul muzeului judetean)

PSD Vaslui are acum patru deputati in Parlament.

Dupa ce imaginile cu Adrian Solomon facand scandal in saormerie au ajuns in spatiul public, Marcel Ciolacu a spus ca acesta nu o sa mai fie prezent pe listele de candidati.

„Este nescuzabil. Am avut o discutie cu colegii mei. Daca ma intrebati de o sanctiune in ceea ce ii priveste pe cei doi, cred ca e responsabilitatea organizatiilor din care fac parte. Am o opinie personala, azi i-am si sunat (pe cei de la restaurant – n.r.) si mi-am cerut scuze in numele meu si al colegilor mei. Mi se pare un lucru de bun simt”, a spus Ciolacu.

Acesta a fost intrebat daca si cei doi parlamentari si-au cerut scuze, iar Ciolacu a dat de inteles ca la finalul mandatului de parlamentari, cei doi deputati, Adrian Solomon si Ioan Stativa, nu vor mai candida

„Nu, nu si-au cerut scuze. Presupun ca dupa ce vor termina acest mandat (Solomon si Stativa – n.r.) vor avea mai mult timp de reflexie (…) Presupun ca vor avea mai mult timp liber”, a mai spus Ciolacu.

Mai mult despre:

Comentarii: