Ciolacu nu si-a redus si preturile la patiseria sa din Buzau: „Marcele, ieftineste strudelul! Strudelul era 3,5 lei in iunie si la fel acum cateva zile”

politica

Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, ironizeaza „realizarile” lui Marcel Ciolacu privind reducerea preturilor la alimente publicand fotografii cu preturile practicate in patiseria lui Ciolacu din Buzau.

„Marcele, ieftineste strudelul!!! Marcel Ciolacu a decretat ca sa scada preturile, dar ele nu au fost cuminti. Asa ca azi Ciolacu a dat iama in magazine sa le certe pe preturi. Am decis deci sa vedem daca preturile la patiseria lui Marcel Ciolacu de la Buzau au scazut.

Nu, dom’le, ale naibii: strudelul era 3,5 lei in iunie si la fel acum cateva zile. Pai? Sabotaj, capitalism fara suflet. Marcele, fa ceva!!!”, a scris Ghinea.

Ciolacu a postat sambata pe pagina sa de Facebook imagini de la o vizita facuta intr-un supermarket din Capitala, el laudandu-se ca au scazut preturile in urma masurilor PSD.

„Protejarea puterii de cumparare a romanilor cu venituri mici si medii, cei mai afectati de inflatie, a fost primul obiectiv vizat odata cu preluarea guvernarii. De aceea, m-am bucurat sa vad ca OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de baza incepe sa-si produca efectele.

Am vrut sa vad cu ochii mei cum s-a aplicat acest act normativ si am mers astazi intr-un magazin Profi din Sectorul 4. Cele mai mari scaderi sunt la cartofii noi, apoi la paine, telemea, faina si malai.
Ii asigur pe toti romanii ca, in perioada urmatoare, toate autoritatile cu competente de control vor verifica, in toate magazinele, ca acest act normativ sa fie corect aplicat astfel incat pretul cosului zilnic al fiecarui roman sa fie redus”, a sustinut Ciolacu.

Citeste si: Ciolacu, profit urias dintr-o patiserie din piata centrala din Buzau. El a incasat dividende de 100.000 de euro

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut in 2021 dividende de 100.000 de euro dintr-o patiserie situata in piata centrala din Buzau. Un asemenea profit este o performanta pentru o simpla patiserie.

Marcel Ciolacu, presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, este si actionar la Lucia Com 94 SRL si Alcom SRL. El a incasat, in ultimul an, divedende de la firma Lucia Com 94 SRL, administrata de sotia sa, in valoare de 489.400 de lei. La acestea se adauga partea sotiei, de 162.000 de lei.

Lucia Com 94 SRL este firma care detine o patiserie situata in Piata Centrala din Buzau, cu 7 angajati, cu o cifra de afaceri de 789.000 de lei in 2021 si cu un profit net de 24.000 de lei raportat la ANAF.

in 2021, presedintele PSD l-a imprumutat pe Cristian Mihai Ciolacu, nepotul sau, cu suma de 490.000 de lei, aproximativ 100.000 de euro.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: