Ciolacu o lauda pe Laura Vicol, prima pe lista PSD Dolj: „Nu am auzit sa fie nici corupta, nici neprofesionista”

politica

Marcel Ciolacu a declarat, luni, ca Laura Vicol, prima pe lista PSD Dolj la Camera Deputatilor, este o „profesionista” careia nu are ce sa-i reproseze. Vicol a fost instalata pe lista de cuplul Claudiu Manda – Lia Olguta Vasilescu.

„Am luat act, nu o cunosc pe Laura Vicol, nu am auzit sa fie nici corupta, nici neprofesionista. Am auzit ca a avut anumiti clienti, ca si avocat. Acum, daca dvs. luati un interviu unui criminal inseamna ca nu o sa mai aveti dreptul la viata publica?

(…) O sa analizam in partid, indeplineste critteriile, nu are dosar penal, nu este implicata in anchete penale”, a declarat Ciolacu.

Laura Vicol, prima pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor a PSD Dolj, este prietena la catarama cu Elena Basescu, prima pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor a PMP Constanta. Dovezi in acest sens sunt numeroase si se gasesc pe contul de Instagram al Elenei Basescu.

Desi PSD si PMP se afla teoretic pe pozitii de mare adversitate, candidatele Vicol si Elena Basescu sunt cele mai bune prietene. Iata cateva fotografii cu cele doua de pe contul de Instagram al Elenei Basescu.

Vicol a fost avocata Alinei Bica si a lui Daniel Dragomir, fostul colonel SRI care a fugit din tara dupa ce a fost condamnat la inchisoare.

Laura Vicol este o prezenta constanta la Romania TV si Antena 3, unde a atacat deseori DNA si masurile anti-coruptie.

In 2017, Laura Vicol a fost achitata intr-un dosar DNA in care era acuzata de favorizarea faptuitorului. In privinta infractiunilor de complicitate la exercitarea fara drept a unei profesii sau activitatii si fals in inscrisuri sub semnatura privata, desi faptele exista, instanta a dispus renuntarea la aplicarea unei pedepse.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: