Ciolacu pregateste o noua coalitie: „PSD plus AUR au 47% in Parlament. Eu m-am saturat sa ne impartim in buni si rai”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seara la Romania TV ca are o „comunicare insitutionala” cu AUR si ca ” m-am saturat sa ne impartim in buni si rai”, referindu-se la acuzatiile de extremism aduse celor de la AUR.

„PSD plus AUR au 47% in Parlament”, a calculat Ciolacu.

„Eu m-am saturat sa ne judecam, cum judecau unii in campania electorala, sa ne impartim in buni si rai. Comunicam institutional, in acest moment (cu AUR).

Exista anumite elemente, uitati-va la acest abuz (al PNL si USR), vor sa ia totul in Parlament. Comunic cu domnul Simion pe aceasta tema. Nu avem un proiect politic comun”, a sustinut Ciolacu.

„Si nu intentionati sa creionati?”, a fost intrebat de realizatorul RTV.

„In acest moment cand ma intrebati nu avem un proiect politic comun”, a evitat Ciolacu un raspuns concret.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca a avut o discutie la telefon cu George Simion, copresedintele AUR, dar nu pe teme politice.

„Nu am avut o intalnire, am avut o discutie telefonica cu domnul Simion. (…) Nu am avut o intalnire personala cu domnul Simion. (…) Am avut o discutie cu un viitor coleg din Parlamentul Romaniei, cum functioneaza Parlamentul si marea majoritate, daca nu toti viitorii parlamentari ai AUR sunt la primul mandat. (…) Nu am discutat politic cu domnul Simion”, a spus Ciolacu intr-o conferinta de presa la sediul central al PSD, intrebat daca a avut intalniri cu liderii AUR.

Ciolacu a refuzat sa spuna daca el l-a sunat pe Simion sau acesta l-a contactat pe el.

„Ne-am contactat unul pe altul. (…) Nu are nicio importanta, nicio relevanta (cine a sunat pe cine – n.r.)”, a afirmat el.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: