Ciolacu, promisiune in Moldova: „Anul acesta se vor da drumul la 147,8 km din autostrada Moldovei”

politica

Marcel Ciolacu, spitale regionale, Iasi, promisiuni, PSD

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, ca promite ca anul acesta se vor da drumul la 147,8 km din autostrada Moldovei.

”Indiferent cat de mult v-ati fi dezvoltat in interiorul judetului, daca nu exista o interconectare cu restul tarii, cu Ardealul, daca nu trecem Carpatii, daca nu avem autostrada pana la Bucuresti, daca nu avem centura de la Bucuresti catre Constanta, Oltenia, Craiova, nu deschidem tara, iertati-ma (..) Moldova nu are nicio sansa”, a spus Marcel Ciolacu in conferinta de alegeri a PSD Suceava, citat de news.ro.

”Putem vedea cu totii un lucru palpabil. Eu la doua-trei saptamani merg cu Sorin (Grindeanu) pe santier sa vedem stadiul lucrarilor. Eu promit astazi, la Suceava, ca anul acesta se vor da drumul la 147,8 km din autostrada Moldovei”, a aratat Ciolacu.

El a mai spus ca s-a trecut prin Guvern centura de la Gura Humorului si saptamana aceasta continuarea de la A7, Pascani-Suceava, in valoare de 9,2 miliarde lei. ”Este ultimul pas pentru a inchide autostrada pana la dvs”, a completat premierul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: