Ciolacu, reactie dupa ce Opozitia i-a sesizat la CCR noile taxe si impozite: „Haideti sa-i lasam sa…”

politica

Marcel Ciolacu, vizita de lucru, uzinele Dacia, Mioveni, campanie electorala

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca e dreptul partidelor de opozitie sa sesizeze Curtea Constitutionala, subliniind, totodata, ca nu a comentat niciodata o decizie a CCR.

Ciolacu a facut afirmatia, vineri, la Hunedoara, intrebat cum comenteaza, in calitate de presedinte al PSD, sesizarea la CCR depusa cu privire la pachetul de legi pe care Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament.

„E dreptul lor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a subliniat ca niciodata nu a comentat o decizie a Curtii Constitutionale.

„Ce a declarat Curtea? Cred ca nici nu au primit-o. Eu o am, si eu am primit-o, sunt prim-ministru al Romaniei. Haideti sa-i lasam sa… Niciodata nu am comentat o decizie a Curtii”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Premierul efectueaza vineri o vizita de lucru la Hunedoara, unde s-a intalnit, intre altii, cu reprezentantii sindicalistilor de la Complexul Energetic Hunedoara.

Purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosteanu, a declarat vineri ca a fost depusa sesizarea la Curtea Constitutionala cu privire la pachetul de legi pe care Guvernul condus de Marcel Ciolacu si-a angajat raspunderea in Parlament.

„Am depus la secretariatul general sesizarea USR, Forta Dreptei si PNL impotriva legii prin care Ciuca si Ciolacu baga mana adanc in buzunarul romanilor care muncesc. Cum spuneam, am gasit si doi liberali, Vilceanu si Pecingina. Sunt 46 de pagini de articole de neconstitutionalitate, sunt 13 articole din Constitutie calcate in picioare de Ciolacu in acest proiect”, a declarat Mosteanu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: