politica

Ciolacu, reactie virulenta, PSD nu prinde nimic: „Hiene politice, guvern al praduirii nationale”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut vineri seara o reactie virulenta dupa ce a vazut ca reprezentantii PNL, USR PLUS si UDMR au ajuns la un acord in privinta formarii noului guvern. „Niste hiene politice care nu vor face nicio reforma!”, striga Ciolacu.

„Sandramaua pierzatorilor se va prabusi asurzitor in doar cateva luni. Foamea de functii a lui Orban si Barna a invins interesul pentru solutiile reale de a scoate Romania din criza sanitara si economica.

Niste hiene politice care nu vor face nicio reforma! Un premier de paie tinut in lesa de Orban. Si doi vicepremieri care aveau nevoie de niste birouri, ca de coordonat nu vor coordona nimic!
PSD nu va vota niciodata acest guvern al mentinerii Romaniei in criza, al subdezvoltarii, al praduirii nationale!

Totusi, presedintele Iohannis doarme linistit cand stie ca penelistii sai au dat padurile Romaniei pe mana celor care cumparau Ardealul si fugeau cu el in spate?!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca PNL, USR PLUS si UDMR au convenit asupra structurii Guvernului si a functiilor de conducere din Parlament. El a aratat ca viitorul Guvern va avea doi vicepremieri si 18 ministere, din care 9 vor fi conduse de reprezentanti ai PNL, 6 de reprezentanti ai USR PLUS si 3 de reprezentanti ai UDMR.

PNL ar urma sa detina ministerele Apararii, de Externe, Finantelor, de Interne, Educatiei, Energiei, Agriculturii, Culturii si Muncii, USR PLUS – Justitiei, Transporturilor, Sanatatii, Fondurilor Europene, Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, iar UDMR – ministerele Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Mediului, Apelor si Padurilor si Tineretului si Sportului

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

7 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

12 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

12 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

11 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

11 ore ago