Ciolacu s-a sucit dupa numai 4 ore. Acum sustine ca Florin Citu a facut un „gest total iresponsabil”

politica

Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, la Digi24 ca Florin Citu a facut un „gest total iresponsabil” prin depunerea mandatului de premier desemnat. La ora 16.00, cu patru ore mai devreme, Ciolacu il lauda pe Citu.

„Gest total iresponsabil facut de Citu, cu 10 minute inainte de vot si-a depus mandatul. Nu am crezut ca se poate intampla asa ceva, mai ales ca se conturase o majoritate in Parlament”, a declarat Ciolacu.

Iata ce declarase cu doar patru ore mai devreme: „Cel mai bun lucru care se putea intampla Romaniei, ca domnul Citu a renuntat. Vom urgenta toate audierile si votul pentru investirea unui nou guvern”.

Intrebat la Digi24 daca PSD va avea propunere de premier, Ciolacu a spus ca merge la Cotroceni „total deschis”.

„Nu, vom merge deschisi. Aceasta criza politica nu si-o pot permite romanii. Sper ca de aceasta data presedintele sa gaseasca solutia corecta, a prelungit prea mult criza politica”, a mentionat seful PSD.

El a mai spus ca isi doreste un premier tehnocrat.

„Ludovic Orban este o varianta proasta pentru toata lumea, dar poate crea o majoritate in Parlament. Daca ramane domnul Costache este o varianta pe care nu o vom vota. Cea mai buna varianta ar fi un guvern de uniune nationala, condus de un tehnocrat”, a declarat seful PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: