Ciolacu sare din senin sa il atace pe Iohannis: „10 ani s-a implicat in politica, de ce nu i-ati spus presedintelui?”

politica

Marcel Ciolacu, promisiuni, salariu mediu bruta, 2000 de euro

Premierul PSD Marcel Ciolacu a lansat miercuri un atac neasteptat la adresa presedintelui Iohannis, pe care l-a acuzat ca „10 ani s-a implicat in politica”. Reamintim ca decizia presedintelui de a se forma o coalitie intre PNL si PSD l-a adus pe Ciolacu in pozitia de prim-ministru.

Intrebat cum comenteaza faptul ca Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primaria Capitalei, s-a intalnit cu presedinte Iohannis, Ciolacu a avut o reactie veninoasa.

„De ce nu i-ati spus presedintelului Romaniei ca s-a implicat? De 10 ani chiar nu l-ati prins ca de 10 ani s-a implicat in politica”, le-a spus jurnalistilor premierul PSD.

Sebastian Burduja a confirmat intalnirea cu Presedintele Romaniei.

„Am fost ieri la Palatul Cotroceni, m-am vazut cu domnul presedinte Iohannis. Era o intalnire programata. Am abordat, asa cum facem periodic, in aceasta formula, subiecte in principal din domeniul energetic, proiectele majore pe care Romania le are si stadiul lor”, a declarat Burduja la B1 TV.

Intrebat daca au discutat si despre candidatura sa la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja a confirmat: „Am abordat, sigur, si acest subiect. Domnul Presedinte mi-a urat succes, lucru pe care l-a facut si la inceputul campaniei, i-am multumit si, asa cum m-a caracterizat drept un candidat redutabil, in Coreea de Sud, atunci cand am fost desemnat candidat din partea Partidului National Liberal, i-am spus ca imi doresc sa isi pastreze aceasta evaluare si la final si sa castigam aceasta batalie pentru bucuresteni”.

Intrebat daca este de parere ca intalnirea cu presedintele Iohannis i-ar putea aduce voturi in plus, candidatul PNL la Primaria Capitalei a spus: „Presedintele e un om respectat, este un om care a tinut Romania pe linia corecta, pro-occidentala, in momente foarte grele, si este un candidat redutabil, daca pot sa ii intorc complimentul, pentru ca a castigat, cred, sapte campanii in total, daca adaugam si ultimul referendum, si cu siguranta gestul dansului, aprecierea dansului fata de mine ma onoreaza, ma responsabilizeaza si conteaza in ochii multora”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: