Ciolacu sare in apararea lui Carmen Dan: „Nu mai are dreptul sa munceasca?”

politica

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca din punctul sau de vedere nu este nicio problema ca fostul ministru de Interne Carmen Dan s-a angajat la Uniunea Nationala a Notarilor, el adaugand ca nu are cunostinta daca aceasta mai este membru PSD.

”E vreo problema ca doamna Carmen Dan lucreaza la Uniunea Nationala a Notarilor? Nu o iau personal, dar nu inteleg, doamna Carmen Dan nu mai are dreptul sa munceasca?”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seara, la TVR1.

Intrebat daca mai este Carmen Dan membru PSD, Ciolacu a raspuns ca nu a intrebat acest lucru.

”Cred ca da, la Teleorman, nu stiu, nu am intrebat”, a declarat Ciolacu.

Presedintele PSD este de parere ca e dreptul notarilor sa angajeze pe cine vor in asociatia lor.

”Am crezut ca ma intrebati de ciocli care i-au pus (pe care – n.red) pe la Piatra Neamt in functii publice, manageri, aveti si dumneavoastra aici (la TVR – n.r.) o directoare noua care e cu vrajitoarele, eu am crezut ca vorbim lucruri de institutiile publice. Poate va aduc aminte la Apele Romane ce s-a intamplat cu cine a fost angajat, scoatem Consiliile de Administratie. Pe cine au angajat notarii, asociatia lor, cred ca e dreptul lor. Nu suntem eterni, nici eu nu sunt etern. Am si anuntat ca as mai vrea sa fac si altceva in viata, nu numai politica”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de news.ro.

Europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe a afirmat, marti seara, ca ”un alt soldat credincios al lui Daddy a fost recuperat de pe linie moarta si a primit o sinecura”, referindu-se la faptul ca fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost angajata la Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania.

Mai mult despre: ,

Comentarii: