politica

Ciolacu se face prim-ministru cu de la sine putere, anunta ca va guverna prin Parlament: „PSD va construi saptamana viitoare o majoritate concreta”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca adevaratul program al oricarui premier pus de presedintele Klaus Iohannis inseamna „saracie, frig si foame”, precizand ca in timp ce sunt cautate „majoritati iluzorii”, social-democratii vor construi, saptamana viitoare, „o majoritate concreta”.

„Saracie, Frig si Foame – acesta este adevaratul program de guvernare al oricarui premier pus de Iohannis, indiferent ca-l cheama Ciolos sau Citu! Dupa doi ani de administrat tara, Dreapta si-a epuizat orice resursa de credibilitate si competenta. Romania are azi cea mai scumpa piata spot a energiei din Europa, iar gazul pentru iarna este de 5 ori mai scump. Inflatia a explodat, pretul alimentelor a crescut in multe cazuri si cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic socuri legate de viitor. Romanii tremura de frig in case, bolnavii tremura de spaima in spitale, copiii trec saptamanal cu sutele de mii catre o scoala online formala si fara resurse reale de functionare”, afirma Ciolacu, marti, intr-o postare pe Facebook.

El sustine ca PSD va construi, saptamana viitoare, „o majoritate concreta” in Parlament.

„Iar in vreme ce ei cauta majoritati iluzorii de guvernare, PSD va construi saptamana viitoare o majoritate concreta pentru a trece prin Parlament plafonarea preturilor la energie si gaze! Aceasta este adevarata prioritate pentru binele populatiei! Este raspunsul nostru concret la iresponsabilitatea lor fara margini”, mai scrie Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

10 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

10 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

10 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

10 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

10 ore ago