Ciolacu se foloseste de Alexandru Rafila pentru a-l ascunde pe Serban Nicolae pe liste. De ce a bombardat presa cu „informatii pe surse”

opinii

Mai multe publicatii au difuzat, luni, o informatie provenita „pe surse” din PSD conform careia Alexandru Rafila va deschide lista PSD Bucuresti pentru Camera Deputatilor in timp ce Florin Iordache, Eugen Nicolicea si Carmen Dan nu vor mai prinde locuri eligibile pe lista. Informatia a fost publicata aproape concomitent de cel putin patru site-uri de stiri.

Aceasta informatie a fost lansata din sediul PSD la scurt timp dupa ce in spatiul public si-a facut loc o stire foarte deranjata pentru „reformatorul” Marcel Ciolacu: Serban Nicolae, probabil cel mai toxic dintre parlamentarii PSD, se va regasi din nou pe listele PSD pentru Parlament. Pai ce fel de reforma este asta in PSD in conditiile in care tocmai soferul infractorului Catalin Voicu, chiar badaranul care emitea obscenitati la adresa femeilor in plin Parlament, insusi artizanul legilor care au masacrat atributiile presedintelui Romaniei, va defila din nou triumfator si in „noul” PSD?

Citeste si: Ciolacu nu indrazneste sa se atinga de Serban Nicolae. Ii da afara pe Ciordache si Nicolicea, insa Serban Nicolae ramane pe listele parlamentare

Din multe puncte de vedere, Serban Nicolae este mai toxic si mai periculos decat Iordache, Nicolicea si Carmen Dan la un loc. Cei trei din urma nu au fost decat niste slugi preaplecate, niste „soldati credinciosi” ai partidului (sau ai lui Dragnea cand partidul era Dragnea), cum spunea un lider PSD pe surse, in timp ce Serban Nicolae a executat de multe ori ordine venite din afara partidului, din partea unor „centre de reflectie” sau grupari de mari interese, precum cea care controla mai toata justitia prin intermediul lui Catalin Voicu.

Prezenta lui Serban Nicolae pe listele de parlamentari ai PSD demonstreaza ca „schimbarile” si „reformele” din PSD sunt doar de forma, de fatada. Gruparile al caror exponent este acest grobian Serban Nicolae vor ramane in continuare foarte puternice in PSD si gata oricand sa actioneze la fel de violent si distrugator cum au facut-o in acesti ultimi ani.

Ciolacu, marele „reformator”, incearca acum sa mascheze aceasta realitate apeland la clasicele tehnici de manipulare ale PSD. A ridicat o intreaga butaforie pe care l-a protapit in prim-plan pe Alexandru Rafila. Framantat de geniu, strategul Ciolacu s-a gandit ca oamenii vor fi atat de impresionati la vederea unui profesionist curat, precum Alexandru Rafila, incat vor inghiti toata mizeria pe care PSD o piteste in spatele acestuia. La fel cum a facut Dragnea in 2016.

Mai tineti minte cum defila pe la televiziuni prezentand figuri noi, „tineri profesionisti” care vor schimba fata Parlamentului? Aceia au disparut rapid, si din spatele lor au rasarit toate lighioanele pamantului, dintre care cea mai sinistra a fostĀ  Serban Nicolae. Fiara lacoma Serban Nicolae, pe care Ciolacu o ascunde acum in spatele lui Alexandru Rafila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: