Ciolacu se lauda cu un val de intalniri internationale. El sustine ca vorbeste engleza si franceza

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, va avea, in acest weekend, o intrevedere cu Frans Timmermans, vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, in contextul in care o delegatie a social-democratilor va participa la Conferinta la nivel inalt PES „With Courage. For Europe”, organizata la Berlin, anunta Mediafax.

„Marcel Ciolacu, presedintele PSD, Sorin Grindeanu, prim-vicepresedinte PSD, si Victor Negrescu, vicepresedinte PSD, vor participa in perioada 25-26 iunie 2021 la Conferinta la nivel inalt PES , organizata la Berlin”, anunta PSD.

In marja Conferintei au fost prevazute si o serie de intalniri cu oficiali europeni.

Astfel, vineri, 25 iunie 2021, incepand cu ora 09.00, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, va avea o intrevedere cu domnul Michael Roth, ministru de stat pentru afaceri europene in Ministerul Afacerilor Externe german, de la ora 10.30 se va intalni cu Iratxe Garcia Perez, presedintele Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European (S&D), iar incepand cu ora 11.30 presedintele PSD va avea o intrevedere cu Udo Bullmann, europarlamentar si membru al comitetului executiv al SPD responsabil pentru Uniunea Europeana.

La ora 14.00 Victor Negrescu, vicepresedinte PSD, va participa la intalnirea PES Presidency.

Incepand cu ora 15.30 presedintele PSD are prevazuta o intrevedere cu Lia Quartapelle, deputat si vicepresedintele PD Italia, iar de la ora 18.30 o intalnire cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie. De asemenea vor avea loc intalniri cu Serghei Stanisev, presedintele Partidului Socialistilor Europeni, si cu Pedro Sanchez, premierul Spaniei.

„Incepand cu ora 19.00 Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu vor participa la intalnirea liderilor PES cu prim-ministrii, comisarii si liderii social democrati. Sambata, 26 iunie 2021, incepand cu ora 09.30, Marcel Ciolacu, presedintele PSD, Sorin Grindeanu, prim-vicepresedinte PSD, si Victor Negrescu, vicepresedinte PSD, vor participa la Conferinta la nivel inalt PES . Pe agenda presedintelui PSD este prevazuta si o intrevedere cu Frans Timmermans, vicepresedintele executiv al Comisiei Europene”, potrivit comunicatului de presa.

Conform CV-ului postat pe site-ul Parlamentului, Ciolacu ar vorbi limbile engleza si franceza.

Mai mult despre: ,

Comentarii: