Ciolacu se lauda cu victoria social-democratilor din Norvegia. Anunta ca ii va sprijini

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa se laude, marti, cu victoria in alegeri a social-democratilor din Norvegia, afirman d ca PSD ii va sustine. „Il felicit pe liderul stangii norvegiene, Jonas Gahr Store, pentru aceasta victorie majora si il asigur de sprijinul si pretuirea noastra”, a spus Ciolacu.

„Social-democratii au castigat alegerile din Norvegia aratand ca, in tot mai multe state europene, oamenii inteleg necesitatea unor politici de stanga pentru a trece cu bine peste criza sanitara si economica.

Sper ca si alegerile din Germania, de peste doua saptamani, sa confirme acest trend.

Il felicit pe liderul stangii norvegiene, Jonas Gahr Store, pentru aceasta victorie majora si il asigur de sprijinul si pretuirea noastra.

Si ca sa fac o trimitere la cel mai urmarit serial norvegian de pe Netflix, ‘Occupied’, sunt mandru ca norvegienii dau un semnal clar ca stanga ‘ocupa’ Europa!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Social-democratii norvegieni au castigat alegerile intr-o coalitie cu alte partide stanga, obtinand in jur de 100 de locuri din totalul de 169 de locuri in Parlament.

Alegerile din Germania au loc pe 26 septembrie, social-democratii fiind pe primul loc in sondaje.

 

Mai mult despre:

Comentarii: