politica

Ciolacu se sacrifica, nu vrea nicio functie in Parlament. Vin insa fiul lui Piedone si avocata Camatarilor

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat joi seara ca niciunul dintre liderii PSD nu ca candida pentru vreo functie de conducere in Parlament.

„Alaturi de colegii mei din Consiliul Politic National, am luat hotararea de a continua sa modernizam PSD si nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de catre un membru al conducerii PSD sau de catre un presedinte de organizatie.

Este timpul ca partidul sa promoveze oameni tineri, profesionisti si sa ne asiguram ca vom avea un viitor impreuna. Si liderii PSD, chiar daca sunt profesionisti, chiar daca au castigat alegerile, chiar daca in domeniile lor de activitate sunt recunoscuti, au inteles ca nu trebuie sa existe in interiorul partidului o disputa pe anumite functii”, a declarat Marcel Ciolacu.

Printre „tinerii profesionisti” care au intrat in noul Parlament pe lista PSD se afla fiul lui Piedone, Vlad Popescu, si avocata clanurilor Camatarilor si Sportivilor, Laura Vicol.

„Este un jurist foarte bun, organizatia a luat aceasta hotarare, nu are dosar penal, nu are nicio problema, eu ma bucur de aceasta candidatura. Legea este respectata, dreptul de a candida este oferit de Constitutie”, a declarat Ciolacu, in octombrie, intrebat fiind de jurnalisti ce cauta Vlad Popescu pe listele PSD.

In noiembrie, chiar inainte de alegeri, Ciolacu a continuat sa il laude pe fiul lui Piedone.

„Eu il cunosc. Imi pare rau ca-i spunem baiatul lui Piedone. E un tanar invatat, inclinat catre social-democratie si nu vad probleme in avea tineri pe liste. Am avut o discutie si cu tatal sau sa-l cooptam in echipa noastra, a fost de acord si de aici am decis sa organizeze la organizatia de la Suceava”, a afirmat Ciolacu.

Cat despre Laura Vicol, Ciolacu a spus ca este o „porfesionista” numai buna de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. „Am luat act, nu o cunosc pe Laura Vicol, nu am auzit sa fie nici corupta, nici neprofesionista. Am auzit ca a avut anumiti clienti, ca si avocat. Acum, daca dvs. luati un interviu unui criminal inseamna ca nu o sa mai aveti dreptul la viata publica?”, s-a rastut Ciolacu catre jurnalisti.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Georgia sugereaza ca ar putea anula legea „agentilor straini” in schimbul unui pachet de sprijin economic si de securitate de la Washington

Legea „agentilor straini” care a scos sute de mii de oameni pe strazile din Tbilisi,…

7 ore ago

Micile state insulare saluta decizia Tribunalului International pentru Dreptul Marii: Gazele cu efect de sera constituie poluare marina

Tribunalul International pentru Dreptul Marii a decis, marti, ca gazele cu efect de sera constituie…

7 ore ago

Spania isi recheama permanent ambasadorul din Argentina. Presedintele sud-american Milei reactioneaza: „Tampeniile unui socialist arogant”

Spania a anuntat ca isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina ca urmare a disputei diplomatice…

7 ore ago

Israelul da inapoi in privinta confiscarii echipamentul de transmisiune live ale Associated Press

Autoritatile israeliene au confiscat marti o camera si echipamentul de transmisiune video ale Associated Press,…

7 ore ago

Site-ul presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat numele constitutional al tarii, revenind la abrevierea MK sau simplu, Macedonia

Site-ul oficial al presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat referintele la numele constitutional al tarii…

7 ore ago