Ciolacu, seful PSD: „Romania este a tinerilor care invata pe rupte pentru a-si face un rost in viata”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma, intr-un mesaj transmis miercuri, cu ocazia Zilei Nationale, ca Romania este in primul rand a oamenilor obisnuiti „care tin pe umerii lor aceasta natiune”, nu doar „a celor privilegiati din varf”.

Liderul PSD arata ca Ziua Nationala este cel mai bun prilej pentru a deschide un nou capitol, in care toti romanii sa fie parte.

„Marea Unire nu ar fi fost posibila fara romanii obisnuiti, adesea ramasi anonimi, care au intretinut acest vis timp de secole si au luptat cu toata fiinta pentru infaptuirea sa. La fel ca atunci, avem datoria ca astazi sa onoram contributia celor care tin pe umerii lor aceasta natiune. Sa nu uitam ca Romania este in primul rand a lor, nu doar a celor privilegiati din varf. A tatalui care se trezeste cu noaptea in cap pentru a avea grija de mica sa afacere. A mamei care se chinuie din greu cu doua job-uri pentru a-i oferi o viata mai buna copilului sau. A tinerilor care invata pe rupte pentru a-si face un rost in viata. A bunicilor care dupa o viata de munca vor sa se bucure in liniste de nepoti”, scrie Ciolacu pe Facebook.

El sustine ca acesti oameni reprezinta Romania si sunt cei care „ne amintesc in fiecare zi cine suntem si ce valori avem cu adevarat”.

„Ziua de azi trebuie sa fie a lor! A tuturor romanilor care cu cinste, demnitate si curaj duc prin munca lor aceasta natiune inainte. Pentru ei, avem datoria ca, dupa 103 ani de la Marea Unire, sa dam la o parte lucrurile care ne separa si sa construim din nou. Avem o oportunitate extraordinara in fata. Depinde doar de noi daca vom reusi, astfel incat peste cativa ani sa ne bucuram cu totii pentru realizarile pe care le-am facut impreuna!”, a adaugat Marcel Ciolacu.

Mai mult despre:

Comentarii: