„Ciolacu si gasca lui socialista fac orice sa opreasca acest program”. Florin Citu nu se poarta cu manusi cu pesedistii

politica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, avertizeaza ca programul de finantare a IMM-urilor este in percolo din cauza PSD. „Ciolacu si gasca lui socialista fac orice sa opreasca acest program care sustine capitatul si economia privata”, anunta Citu.

„Site-ul IMM INVEST a fost refacut. Exista un RISC. Actiunile PSD si ale acolitilor lor din Parlament. Deja voteaza IMPOTRIVA legii care aproba ordonanta prin care a fost aprobat IMM INVEST. Mai mult PSD-istii vor sa opreasca acest program prin motiune. Ciolacu si gasca lui socialista fac orice sa opreasca acest program care sustine capitatul si economia privata. Asa cum au facut pana acum cu toate masurile bune luate de acest guvern.

Marti, 28 aprilie, ora 9:00, IMM INVEST este live si toti cei care doresc sa beneficieze de linii de credit pentru investitii/capital de lucru garantate de stat cu pana la 90% si cu dobanda subventionata 100% pot sa se inscrie in program.

Acest program nu functioneaza dupa principul ‘primul venit, primul servit'”, a anuntat Citu.

Platforma IMM Invest, unde companiile pot accesa credite garantate,  a fost inaugurata la 17 aprilie, la ora 10:00, de ministrul Finantelor, ca parte a planului de repornire a economiei, insa a fost imediat atacata. Ministrul Florin Citu a acuzat un atac cibernetic, iar ulterior STS a preluat gestionarea site-ului.

Plafonul de garantare a creditelor asigurat de guvern prin aceastaplatforma este de 15 miliarde de lei (3% din PIB).

Programul IMM Invest va permite IMM-urilor afectate semnificativ de criza sa isi asigure lichiditatile pentru derularea activitatii curente sau pentru investitii, prin accesarea unor finantari garantate.

Mai mult despre: ,

Comentarii: