Ciolacu si Grindeanu, noii Ponta si Dragnea. Ciolacu anunta tandem cu Grindeanu pentru Congresul PSD

politica

Marcel Ciolacu a anuntat, miercuri seara, la Antena 3 ca s-a inteles cu Sorin Grindeanu sa nu candideze unul impotriva celuilalt pentru sefia PSD. Grindeanu, inca presedinte al AMCOM, a devenit foarte activ in PSD in ultima perioada.

„Eu imi doresc ca Sorin Grindeanu sa revina in PSD. Nu voi fi in competitie, in interiorul partidului, cu el. Nu exclud sa fac o echipa cu Sorin Grindeanu. Eu competitor cu el sau el cu mine nu vom fi. Am decis asta impreuna”, a declarat Marcel Ciolacu  la Antena 3.

Ciolacu a mai spus ca va candida impreuna cu o „echipa” surprinzatoare.

„Intai sa facem modificarile la statut, sa candidam pe baza de echipe si de proiecte politice si apoi vom vedea cum va arata aceasta echipa. Va fi una surprinzatoare, care va demonstra ca PSD este un partid modern si care are capacitatea sa se schimbe chiar sub anumite presiuni”, a mai spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a anuntat, recent, ca are o relatie extrem de apropiata cu fostul premier Sorin Grindeanu, cu care se vede zilnic.

„Cu Sorin Grindeanu mananc mai des decat mananc cu familia mea, ne vedem zilnic, seara, cand termin serviciul, locuim foarte apropiat”, a declarat Ciolacu la o conferinta de presa la Slatina.

Mai mult despre: ,

Comentarii: