politica

Ciolacu si Sosoaca ies in strada: „Iesiti si aparati-va pe voi, pentru ca veti muri tragic. Nu este nevoie de aprobare”

Senatoarea Diana Sosoaca anunta ca se alatura protestelor de strada pe care PSD si Marcel Ciolacu intetioneaza sa le organizeze ca urmare a adoptarii bugetului Romaniei fara niciun amendament din partea PSD.

„Domnul Ciolacu a avut un discurs in care a spus ca avand in vedere actualul guvern si cum respinge toate amendamentele, va iesi in strada si va manifesta alaturi de cetateni. Si atunci, eu i-am spus ca il asteptam cu drag. Eu nu cred ca s-a intamplat vreodata ca un Parlament sa nu aprobe niciun amendament (la legea bugetului – n.r.). Stiti ce au facut la mine? Nici nu mi le-au primit. Am depus sapte pagini de amendamente, aveam si pe alocatii. Nu e nimic legal in ceea ce se intampla acolo”, a declarat Diana Sosoaca pentru Cetateanul.net.

Sosoaca i-a indemnat pe toti romanii sa iasa in strada, sustinand ca „nu este nevoie de aprobare, daca protestati in fata primariei sau a consiliului local sau judetean”.

„Eu sunt un profesionist in Parlamentul Romaniei, d-aia imi si permit interpelarile acelea, pe care singura mi le fac, niciun alt parlamentar nu le face, nu au curaj. Nu stiu daca ati auzit declaratia mea politica, care a facut mare valva si inteleg ca deja a ajuns si la Comisia Europeana si a deranjat cumplit si ma bucur din suflet. Eu am sustinut si sustin ca romanii trebuie sa iasa in strada pentru a se afla adevarul. Nu trebuie sa veniti la Bucuresti, iesiti in toate orasele. Si sa va vand un pont: legea adunarilor publice prevede ca nu este nevoie de aprobare, daca protestati in fata primariei sau a consiliului local sau judetean. Deci iesiti in strada si aparati-va odata copiii! Iesiti si aparati-va pe voi, pentru ca veti muri tragic, vaccinati cu niste produse de care habar nu aveti ce sunt, cum sunt si ce efecte vor produce”, a mai spus Diana Sosoaca.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a amenintat luni, la dezbaterile din Parlament privind proiectul de buget, ca daca majoritatea nu va adopta amendamentele PSD, atunci toti parlamentarii PSD si alesii locali ai PSD vor iesi in strada. Bugetul a fost aprobata fara niciun amendament de la PSD.

„PSD nu va vota bugetul in aceasta formula. Totul pentru voi si nimic pentru romani. Si daca aici in Parlament nu veti respecta romanii din intreaga tara, si cei care v-au votat si care nu, atunci eu si colegii mei, parlamentari, simpatizanti, administratiile locale, alesi locali, vom merge in strada alaturi de ceilalti romani care ies zilnic”, a amenintat Ciolacu in Parlament.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

8 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

8 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

8 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

8 ore ago