Ciolacu, speriat de iesirea lui Dragnea din puscarie. A evitat din rasputeri intrebarile jurnalistilor: „Ca presedinte de partid nu-l voi contacta”

politica

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat miercuri daca Liviu Dragnea mai are loc in PSD, ca „e o discutie care nu-si are rostul in acest moment” si ca nu cunoaste ce prevede condamnarea acestuia si cat timp nu are voie sa faca politica. Chestionat daca il va contacta cand iese din penitenciar, liderul social-democratilor a spus ca este posibil sa faca acest lucru, insa ca om, nu din postura de presedinte de partid.

„Presupun ca domnul Dincu se referea juridic. Haideti sa vedem. E dreptul constitutional al domnului Liviu Dragnea sa ceara eliberarea conditionata, presupun ca nu e singurul roman care a solicitat acest lucru, aflat in situatia respectiva. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, cat timp nu are voie sa faca politica, interdictiile cetatenesti, daca exista asa ceva. E o discutie care nu-si are rostul in acest moment”, a afirmat Marcel Ciolacu, intrebat intr-o conferinta de presa miercuri daca mai are loc in PSD Liviu Dragnea si despre faptul ca Vasile Dincu spunea ca orice persoana care si-a ispasit pedeapsa poate sa revendice un loc in partid.

Chestionat daca il va contacta pe Liviu Dragnea, in cazul in care iese din penitenciar, Ciolacu a raspuns: „Pe domnul Dragnea? Nu, in acest moment nu. Ca om, e posibil sa fac acest lucru, dar nu din postura de presedinte al partidului”.

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a primit aviz favorabil din partea comisiei din cadrului Penitenciarului Rahova, ceea ce inseamna indeplineste toate conditiile pentru a fi propus spre liberare conditionata, a declarat pentru News.ro avocatul sau, Flavia Teodosiu. ”Sper din tot sufletul ca decizia instantei sa fie una pozitiva”, afirmat ea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: