politica

Ciolacu, speriat de iesirea lui Dragnea din puscarie. A evitat din rasputeri intrebarile jurnalistilor: „Ca presedinte de partid nu-l voi contacta”

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat miercuri daca Liviu Dragnea mai are loc in PSD, ca „e o discutie care nu-si are rostul in acest moment” si ca nu cunoaste ce prevede condamnarea acestuia si cat timp nu are voie sa faca politica. Chestionat daca il va contacta cand iese din penitenciar, liderul social-democratilor a spus ca este posibil sa faca acest lucru, insa ca om, nu din postura de presedinte de partid.

„Presupun ca domnul Dincu se referea juridic. Haideti sa vedem. E dreptul constitutional al domnului Liviu Dragnea sa ceara eliberarea conditionata, presupun ca nu e singurul roman care a solicitat acest lucru, aflat in situatia respectiva. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, cat timp nu are voie sa faca politica, interdictiile cetatenesti, daca exista asa ceva. E o discutie care nu-si are rostul in acest moment”, a afirmat Marcel Ciolacu, intrebat intr-o conferinta de presa miercuri daca mai are loc in PSD Liviu Dragnea si despre faptul ca Vasile Dincu spunea ca orice persoana care si-a ispasit pedeapsa poate sa revendice un loc in partid.

Chestionat daca il va contacta pe Liviu Dragnea, in cazul in care iese din penitenciar, Ciolacu a raspuns: „Pe domnul Dragnea? Nu, in acest moment nu. Ca om, e posibil sa fac acest lucru, dar nu din postura de presedinte al partidului”.

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a primit aviz favorabil din partea comisiei din cadrului Penitenciarului Rahova, ceea ce inseamna indeplineste toate conditiile pentru a fi propus spre liberare conditionata, a declarat pentru News.ro avocatul sau, Flavia Teodosiu. ”Sper din tot sufletul ca decizia instantei sa fie una pozitiva”, afirmat ea.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Somnul ratiunii naste monstri chiar si la primarie. Asa ca nu va lasati adormiti de basmele lui Pieleanu

Pripasit pe langa sediul PSD ca un motan cu noua vieti, care supravietuieste oricarei caderi…

O oră ago

Seful spionajului de la Moscova da vina pe Ucraina pentru atacul terorist: „Bineinteles, Ucraina”

Nikolai Patrusev, un inalt oficial rus din domeniul securitatii ruse, a declarat marti ca Ucraina…

48 de minute ago

A murit George Nicolescu, interpretul faimoasei melodii „Eternitate”

George Nicolescu, cantaretul orb care a compus melodia "Eternitate" s-a stins din viata la varsta…

O oră ago

Adulatorul „domnului presedinte Ceausescu” a scapat de motiune. PNL a votat alaturi de PSD pentru mentinerea in functia de ministru a lui Barbu

Camera Deputatilor a respins, marti, motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu,…

O oră ago

Scenariu lansat de postul de televiziune francez LCI: „Franta s-ar putea ciocni direct Rusia daca frontul ucrainean se prabuseste”

Postul de televiziune LCI, detinut de concernul media TF1, a publicat o serie de scenarii…

2 ore ago