Ciolacu sustine ca visul lui este sa mearga la pescuit: „Sa ma duc cu domnul Mitrea”. Ciolacu a mai pescuit cu Dragnea si a fost la vanatoare cu Hayssam

politica

Marcel Ciolacu

Premierul PSD Marcel Ciolacu a sustinut, sambata seara, intr-un interviu cu fost puscarias Miron Mitrea, ca visul lui este sa „meraga la pescuit”. El a mai fost la pescuit cu Liviu Dragnea, fost puscarias,  si la vanatoare cu Omar Hayssam, in prezent la puscarie.

„Mult prea multi politicieni in Romania au luat decizii electorale si nici unul nu a castigat. Toti au incercat sa isi conserve voturile, au evitat decizia si au dus-o mai incolo.

Am o mare problema: Eu nu pot sa evit deciziile! Nu mai pot sa evit! Eu am de indeplinit jaloanele din PNRR, am de luat decizii.

Pentru ca daca ratam 2024 si pierdem banii din PNRR, am ratat si aderarea la OECD, absolut toate obiectivele importante. Nu vreau sa ratam! Astept sa mi se termine cariera la sfarsitul lui 2024, apoi sa ma duc cu domnul Mitrea la pescuit. Atunci pot sa ma duc la pescuit.

Eu vreau sa ma duc la pescuit, dar vreau sa stiu ca am facut ceea ce trebuie, sa ma pot uita in ochii oamenilor sa spun ca am facut tot ceea ce a trebuit”, a sustinut Ciolacu.

Ciolacu a mai spus ca si-ar dori un candidat comun PSD-PNL la prezidentiale 2024.

„Trebuie sa le explicam romanilor. S-ar putea sa creada ca e o smecherie. Romanii trebuie sa creada ca cei care propun candidatul comun aduc un plan coerent, un plan pentru Romania, plusvaloare. Lucrurile acestea nu s-au intamplat. Nu poti sa-i pacalesti pe romani.

Nu exclud si cred ca n-ar fi rau sa avem un candidat comun, dar trebuie sa explicam romanilor de de ce o facem. S-ar putea sa spuna ca e o smecherie. Eu nu exclud si cred ca ar fi benefic, dar trebuie sa le explicam oamenilor”, a mai afirmat premierul PSD.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: