Ciolacu a torturat iar grav limba romana: „O sa scrim un program special dedicat Valei Jiului”. Apoi i-a facut „prosti” pe guvernanti

politica

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a comis noi greseli grave de exprimare in limba romana intr-un discurs sustinut vineri in Valea Jiului. Apoi, tot el i-a acuzat pe guvernanti ca sunt „prosti”.

„Dupa mai multe discutii avute aseara cu domnul profesor Dincu o sa ne implicam sa scrim si un program, cu care sa mergem la Bruxelles sa avem niste discutii serioase pentru un program special dedidat Valei Jiului”, a declarat Ciolacu la Lupeni.

Apoi, tot Ciolacu i-a acuzat de prostie pe membrii cabinetului Orban. „Am inteles, sunteti prosti. Ma, dar ce aveti cu copiii nostri?”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Intrebat daca mai exista respect pentru lege in Romania cata vreme Legea pensiilor nu a fost aplicata asa cum a fost votata, Marcel Ciolacu a anuntat ca la rectificarea bugetara PSD va vota pentru alocarea de fonduri in vederea aplicarii acestei legi.

„Din punctul meu de vedere, este o abordare total cretina, as spune. Mai mult decat atata, creeaza un precedent foarte periculos. Orice guvern de acum incolo a fost incurajat de a nu respecta legea. Noi, marti sau miercuri, o sa facem un plen reunit si o sa facem corectiile necesare in legea de rectificare, astfel incat legea sa fie respectata. Nu stiu ce o sa mai inventeze, presupun ca o s-o atace din nou la CCR, o sa revina in Parlament, o vom vota din nou”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a criticat si atitudinea Guvernului fata de copii, spunand ca „mai nou, vedem aceasta vendeta cu copiii”.

„Mai nou, vedem aceasta vendeta cu copiii, care eu, sa ma ierte Dumnezeu, nu am crezut ca vreun guvern vreodata va avea aceasta abordare vizavi de copii. Nu le-ai dublat alocatia cu banii pe care ii aveai deja in cont, ii avea domnul Orban in contul personal al primului ministru, doua miliarde, ai cumparat primari. Nu a dublat alocatia, nu a dat masti. Nu a dat tablete, mai nou modifica si legea cu tichete, ca astazi toti presedintii de Consilii Judetene sa spuna ca nu mai exista bani pentru transportul copiilor la scoala. Ma oameni, daca sunteti atat.. am inteles sunteti prosti, ma, dar ce aveti cu copiii nostri?”, a mai spus Ciolacu.

Mai mult despre:

Comentarii: