Ciolacu, trosnit din nou de tabara peremistilor din PSD: „Mai bine il pupi in fund pe Klaus, decat sa-l critici”

politica

Codrin Stefanescu, sustinator inversunat al lui Eugen Teodorovici la presedintia PSD, il acuza din nou pe Marcel Ciolacu ca este extrem de slugarnic fata de presedintele Klaus Iohannis.

„Azi a fost Ciolacu la emisiune. Sa ne zica ce lider providential a devenit intre timp. Si ca mai bine il pupi in fund pe Klaus, decat sa-l critici. Ca asa vrea electoratul PSD, nu voci taioase gen Codrin, Teodorovici, Plesoianu sau Serban! Mai bine sa plece din partid toti nemultumitii, doar academistii secreti conteaza! Pucistii de ieri, servitorii disciplinati ai Cotroceniului de azi. D-aia va zic ca e musai sa ne recuperam partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu asa!”, a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a fostr prezent duminica seara la Romania TV unde a tinut sa aduca aminte ca Eugen Teodorovici, contracandidatul sau la sefia PSD, a fost membru si candidat al PNL.

„Eugen a fost membru PNL, a si candidat pe listele PNL. Eu sunt membru fondator al PSD, si Serban Nicolae este membru fondator. Sa ma acuzi pe mine ca am aranjamente cu PNL e un pic cam fortat.

Il invit sa candideze la congres. Cand targetul meu este de a castiga alegerile, nu inteleg de ce este atat de mare tulbureala in partid”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, contracandidatul lui Ciolacu la sefia PSD, a lansat duminica un nou atac dur la adresa actualei conduceri a partidului. „Plutim in deriva dupa coliziunea cu iceberg-ul si nu reusim sa ne gasim drumul sau macar dorinta de a mai cauta vreun drum politic”, se plange Teodorovici intr-o postare intitulata „Nu vreau sa fiu alaturi de groparii PSD-ului”.

„Tradarea este cheia pentru a netezi drumul PNL si al presedintelui Iohannis. Tradarea liderilor PSD. N-ar fi prima data, dar cu siguranta ar fi ULTIMA ‼️ Dragi ‘lideri’ interimari, daca aceasta este misiunea voastra atunci drumurile noastre se despart aici. Nu vreau sa fiu alaturi de groparii #PSD-ului si nici sa abandonez increderea milioanelor de oameni care se bazeaza pe noi”, afirma Teodorovici.

Mesajul integral:

Nu vreau sa fiu alaturi de groparii #PSD – ului

Dar vreau sa fiu printre aceia care pot sa ii redea #renumele de partid al marilor proiecte de tara economice si sociale, al personalitatilor marcante si al adevaratilor lideri. Imi doresc sa fiu acolo, impreuna cu oamenii aceia multi ce inca rezoneaza puternic cu #spiritul social-democrat, dar si cu cei care au nevoie, poate, de o motivatie pentru a-si recupera sau dobandi #mandria de a fi si de a spune ca sunt membri ori sustinatori ai Partidului Social Democrat

Sunt unul dintre cei care au venit in PSD din #convingere. Am venit cu convingerea ca din acest partid pot ajuta cel mai bine oamenii si tara pe care i-am slujit de-a lungul timpului indiferent de functiile pe care le-am ocupat in administratia publica.

In ciuda multelor lucruri bune facute de PSD, acest partid nu stie sa-si fructifice avantajele de imagine suficient de bine. Mass-media ne catalogheaza ca fiind un partid defensiv, incapabil de a genera atacuri (justificate!) catre ceilalti competitori politici cu care concuram la fiecare ciclu electoral.

De ce nu este PSD #incisiv? Este o intrebare la care daca am fi gasit raspunsul probabil n-am fi pierdut multe batalii importante … poate ati fi tentati sa credeti ca nu avem strategii cei mai buni!⁉️ Nici vorba! Eu, unul, cred ca PSD a fost de multe ori propriul sau adversar. In mare parte #competitia interna a generat conflicte si lupte mai mari decat cele cu adversarii. Competitia este buna, veti spune, deoarece te determina sa te perfectionezi, orice forma constructiva de competitie e generatoare de calitate si sunt perfect de acord cu acest aspect. Insa, pana la un punct si anume pana acolo unde aceasta este apanajul dezbaterii si al #meritocratiei nepartinice, nicidecum initiatoare de tradare.

Fault Offside!

In multe cazuri tradarea a dus PSD in opozitie si chiar in bascalia sau ura unora dintre cetatenii onesti ai tarii noastre …

Au fost multe situatii in care colegi de-ai nostri au fost „aliati de conjunctura” cu cei mai temuti adversari ai PSD pentru a-si elimina colegul de partid din calea propriei ascensiuni. Aceste lupte interne au destabilizat partidul si au transmis mesaje echivoce catre oamenii care mizau pe noi. Macinat de luptele interne, PSD nu a mai reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor oamenilor.

Sunt un #politician #nou, dar nu suficient de naiv incat sa nu-mi dau seama in ce situatie este acum PSD. Partid in opozitie, cu o imagine destul de avariata si cu leadership ambiguu. Plutim in deriva dupa coliziunea cu iceberg-ul si nu reusim sa ne gasim drumul sau macar dorinta de a mai cauta vreun drum politic. PSD este, poate, in cea mai dificila situatie in care s-a aflat vreodata – nu pentru ca este in opozitie (a mai fost de multe ori!) – nici pentru ca nu are vreun scor stralucit (a mai avut situatii asemanatoare!) – ci pentru ca a pierdut ceva mult mai important: #increderea in propriile forte si increderea celor care ne simpatizau si considerau ca mai putem insemna ceva vreodata‼️

Fara increderea si aprecierea sustinatorilor nostri devenim irelevanti si fara viitor!

Oricine are putina experienta politica stie ce inseamna deziluzia si lipsa sperantei. Este anticamera disparitiei – da, a disparitiei PSD, poate cea mai mare miza a lui Klaus Iohannis si a PNL‼️ Evident, PNL a gestionat foarte prost criza medicala si criza economica generata de coronavirus si probabil mai repede decat se asteapta orice finantist, efectele economice vor fi drastice la sfarsitul acestui an si in anul care urmeaza. Someri si taieri de salarii va fi noua politica PNL, iar pentru asta n-au nevoie de un PSD puternic care sa ii puna in dificultate. Miza lor este evidenta, si anume disparitia PSD sau macar lipsa lui de relevanta.

Tradarea este cheia pentru a netezi drumul PNL si al presedintelui Iohannis. Tradarea liderilor PSD. N-ar fi prima data, dar cu siguranta ar fi ULTIMA ‼️

Dragi “lideri” interimari, daca aceasta este misiunea voastra atunci drumurile noastre se despart aici. Nu vreau sa fiu alaturi de groparii #PSD-ului si nici sa abandonez increderea milioanelor de oameni care se bazeaza pe noi ‼️

Pentru toti acesti oameni, #PSD are nevoie de un #congres si de o #conducere legitimata prin vot pentru a demara toate actiunile politice absolut necesare.

Mai mult despre: ,

Comentarii: