politica

Ciolacu, vaslasul lui Dragnea, ii da lectii de „europenism” lui Klaus Iohannis. Si lanseaza noi fake news

Liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat luni seara ca acuzatiile presedintelui Klaus Iohannis potrivit carora „PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor” reprezinta un „atac neeuropean” si a sustinut ca nu il cunoaste pe Viktor Orban, premierul Ungariei.

„Atacul presedintelui Iohannis e unul mic si neeuropean, lucru sanctionat si in presa internationala si de catre cancelarii. De fapt, Iohannis a depasit o linie rosie in ceea ce priveste atacul politic si aici ma refer in primul rand la atacul cu Ardealul. Institutiile statului mi-au raspuns, absolut toate, ca nu exista astfel de lucru, nu exista dosare in acest domeniu.

(…) Nu il cunosc pe Viktor Orban, nu ca nu mi-as dori sa il cunosc pe Viktor Orban, dar nu am avut aceasta placere, nu am vorbit nici macar la telefon, nici direct, nici prin interpusi, lucru pe care il cunoaste Iohannis, pentru ca plecam de la premisa ca este cel mai informat om din Romania. Vesnicul dusman al presedintelui e PSD, deja e o obsesie, ati vazut de cate ori repeta la fiecare iesire. Eu, in schimb, sunt un om de constructie, sentimentul de ura pentru mine nu exista si cred ca un lider politic nu trebuie masurat dupa cat de mult isi injura adversarii politici”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1.

Trebuie mentionat ca in afara de Budapesta, nicio alta cancelarie nu a comentat „atacul” lui Iohannis in legatura cu Tinutul Secuiesc.

Ciolacu a vaslit in barca in care Liviu Dragnea si fostul premier Grindeanu au avut o intalnire de taina, in 2017, in apele din jurul Insulei Belina.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

6 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

6 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

6 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

6 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

6 ore ago