Ciolacu vrea deja alegeri anticipate: „Il anunt astazi pe Iohannis ca actualul parlament nu mai reprezinta votul romanilor. Maine, daca sunt alegeri, PSD-ul castiga detasat”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut marti ca actualul Parlament nu mai este legitim si a vorbit despre organizarea de alegeri anticipate. „Maine, daca sunt alegeri, PSD-ul castiga alegerile nu cu 4-5 procente, detasat!”, a pretins Ciolacu.

„Tineti minte ce spunea presedintele Iohannis? ‘Dom’le, actualul parlament nu mai reprezinta votul romanilor’. Il anunt astazi pe domnul presedinte ca actualul parlament nu mai reprezinta votul romanilor, dupa doua luni de la alegeri. Maine, daca sunt alegeri, PSD-ul castiga alegerile nu cu 4-5 procente, detasat! Ce faci in astfel de cazuri? Faci alegeri anticipate”, a declarat Ciolacu la DC News.

Ciolacu a anuntat apoi ca PSD va propune modificarea Cobsititutiei astfel incat daca un partid paraseste coalitia guvernamentala sa fie declansate automat alegeri anticipate.

„In momentul in care se destrama coalitia, alegerie anticipate, normal. Suntem singura tara in Europa care nu a avut alegeri anticipate in 30 de ani”, a mai spus Ciolacu.

Mai mult despre:

Comentarii: