Ciolacu vrea sa-si tina dusmanii aproape. Se roaga de Gabriela Firea sa fie alaturi de el la varful partidului

politica

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, afirma ca este dispusa sa renunte la o functie de conducere in cadrul PSD „pentru linistea echipei si a partidului”.

„Am fost putin amarata de toate discutiile din presa, ca ne batem pe ciolan. Care ciolan? Suntem in pozitie, suntem la greu acum. Ca ne batem pe nu stiu ce pozitii si functii… Si am anuntat intr-un comitet executiv informal, deci nu era oficializat, ca daca asa stau lucrurile, e inflatie de candidati pe locuri putine, ca pe vremuri la medicina si la drept, eu renunt la locul care, sa spunem, mi-ar fi cuvenit mie, pentru linistea echipei, pentru linistea partidului si pentru a dovedi prin fapte nu doar prin vorbe, romanilor, ca noi suntem asa cum am fost si in alte dati, chiar daca uneori ne-am mai deviat parcursul, si anume alaturi de oameni si alaturi de problemele lor. Si ca nu trebuie sa ne batem intre noi pentru functii”, a spus Gabriela Firea duminica, la Digi24.

Ea a precizat ca a fost sunata de presedintele partidului, Marcel Ciolacu, care i-a dat timp de gandire pana saptamana viitoare, pentru ca o doreste alaturi de el la conducerea partidului.

„Dupa ce am anuntat ca nu mai candidez la pozitia de presedinte executiv, am avut o discutie cu domnul Marcel Ciolacu, care ni-a spus ca nu vede o echipa condusa de domnia sa fara mine. Si mi-a dat timp de gandire pana saptamana viitoare, cand a ramas ca ne revedem sa-i spun raspunsul meu. A fost magulitor”, a sustinut Firea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: