Ciolos a avut parte de conditii ASPRE in adolescenta. Marturisiri in premiera la o ceremonie oficiala

life

Premierul Dacian Ciolos a povestit, in cadrul unei ceremonii oficiale, ca a fost cazat intr-un internat pe tot parcursul liceului, unde existau reguli foarte aspre.

Premierul si-a reamintit marti, cu ocazia unei ceremonii de marcare a 30 de ani de cand echipa de fotbal Steaua Bucuresti a castigat Cupa Campionilor Europeni, felul in care a trait victoria de atunci si le-a multumit jucatorilor stelisti din 1986 pentru emotia autentica pe care au creat-o.

„Acum 30 de ani aveam 16 ani, eram adolescent, imi amintesc si acum ca am facut un liceu care ma obliga sa stau la internat, deci eram intern alaturi de alte cateva sute de colegi. Am avut sansa, la vremea aceea, sa avem la internat unul dintre putinele televizoare color din oras si deci am avut sansa sa va vedem in culori si imi amintesc si acum faptul ca ne-a fost permis, cu toata strictetea dintr-un internat si dintr-un liceu, sa iesim in curte, seara, noaptea dupa meciul de fotbal si sa ne exprimam bucuria in ciuda tuturor restrictiilor vremii pe care trebuia sa le respectam. Dar in momentul respectiv toata lumea si profesorii si pedagogii au inteles ca astfel de momente de bucurie nu pot fi blocate de nicio regula si ca poate e mai bine sa nu impui nicio regula unor oameni care isi exprima o bucurie autentica”, a spus Ciolos.

Premierul a absolvit in 1987  Liceul agroindustrial din Simleul Silvaniei.

Dacian Ciolos a participat marti seara la Cercul Militar National la festivitatea aniversarii a 30 de ani de cand echipa de fotbal Steaua Bucuresti a castigat Cupa Campionilor Europeni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: