Ciolos a depus un denunt la Parchetul General impotriva lui Marcel Ciolacu „pentru raul facut cu buna stiinta sau din prostie in cazul Rosia Montana” – VIDEO

politica

Dacian Ciolos, denunt, Marcel Ciolacu, Parchetul General, Rosia Montana

In aceasta dimineata, fostul premier Dacian Ciolos a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a depus un denunt impotriva actualului premier Marcel Ciolacu, pentru „raul pe care l-a facut cu buna stiinta sau din prostie in cazul Rosia Montana”.

”Nu pot sa accept in calitate de cetatean, de roman, de europarlamentar REPER, ca un demnitar al statului roman sa afecteze, prin declaratiile si actiunile pe care le face, interesele romanilor si a statului roman”, a afirmat Ciolos.

Fostul premier a mai precizat ca de luni intregi este „demonizat de masinaria de comunicare si de propaganda a PSD si a lui Marcel Ciolacu, platita din bani publici”, pentru ca a avut curajul sa depuna dosarul de inregistrare a Rosiei Montane in Patrimoniul mondial UNESCO.

”In cele din urma, s-a dovedit ca exact acest lucru a fost in avantajul Romaniei si a ajutat ca Romania sa castige acest proces pe care l-a intentat la Tribunalul de Arbitraj Rosia Montana Gold Corporation si Gabriel Resources. Sunt convins ca procurorii vor face ce e necesar ca sa clarifice aceasta situatie”, a mai declarat Ciolos in fata Parchetului General.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: