Ciolos, apostrofat la Cluj: „De ce permiteti ISLAMISTILOR sa vina in Romania?” Raspunsul premierului

news

Premierul Dacian Ciolos a fost apostrofat, la intrarea in Muzeul de Istorie a Transilvaniei, din Cluj-Napoca, de un barbat care i-a reprosat ca permite intrarea refugiatilor in Romania si „islamizarea tarii”, prim-ministrul incercand sa-i explice acestuia in ce conditii a primit Romania refugiati.

„Sa va fie rusine! De ce permiteti islamistilor sa vina in Romania? De ce permiteti sa fie adusi imigranti islamisti in Romania. Ati venit la Muzeul de Istorie, dar pentru dumneavoastra locul va fi la groapa de gunoi a istoriei. Sa va fie rusine pentru ce faceti romanilor! De ce expunem poporul roman la asa ceva daca poporul roman este impotriva acestui lucru, impotriva islamizarii si a acestor cote de refugiati. Nu se poate ca pentru un imigrant islamist sa se dea cazare, trei mese pe zi si cheltuieli de 2.000 de lei pe luna, cand un copil roman are 80 de lei alocatie”, i-a spus premierului Calin Marincus, un fost boxer si administrator al unui site, inainte ca acesta sa intre in institutie, informeaza News.ro.

Dacian Ciolos nu a stat, la momentul respectiv, de vorba cu acesta, insa la iesire el s-a oprit si a vorbit cu barbatul, caruia a incercat sa-i explice mecanismul prin care Romania a primit refugiati.

„Romania face parte din Uniunea Europeana si are niste drepturi, cum e dreptul de a munci in alte tari, drepturi de a primi fonduri pentru investitii… si are niste obligatii pe care Romania si le-a asumat impreuna cu celelalte tari. Celelalte tari primesc zeci si sute de mii de imigranti, Romania s-a angajat la cateva sute si din care a primit acum 10-15. Despre asta este vorba”, a explicat premierul Dacian Ciolos.

Acesta i-a mai spus clujeanului ca autoritatile romane au luat o decizie alaturi de celelalte state membre UE, de unde Romania primeste bani, unde romanii pot merge la munca.

„Toate tarile acestea membre au luat o decizie sa primeasca un anumit numar de migranti, romanii au primit cateva zeci. Asta nu are nimic de-a face cu Constitutia”, a mai precizat Ciolos.

Barbatul l-a ascultat pe premier, insa explicatiile acestuia nu l-au convins, iar in cele din urma Dacian Ciolos s-a retras, clujeanul plecand din zona la randul sau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: