Ciolos, baie de multime, inconjurat de zeci de mii de oameni. Discurs puternic, apel catre romani. PSD si Firea fac SCANDAL – VIDEO

politica

Premierul Dacian Ciolos a participat la mitingul de lansare a candidatilor PNL din Bucuresti. Peste 20.000 de simpatizanti si membri ai PNL din toata tara au fost in Piata Victoriei, duminica seara.

Inca de la inceput, Ciolos a tinut sa sublinieze ca a venit la mitingul PNL pentru ca acest partid ii sustine platforma „romania 100”. El a facut numeroase referiri la „schimbarea in bine” a Romaniei.

„Sunt aici pentru ca sustineti platforma ‘Romania 100’. Nu este doar o colectie de sloganuri, de enunturi, trebuie sa ne modeleze fiecare actiune in anii care vin. Avem nevoie de schimbare in partidele politice.

Sunt multe lucruri pe care partidele le-au invatat in acesti 20 de ani, insa haideti sa fim seriosi, sunt multe lucruri pe care trebuie sa le uite.

Am venit in politica sa daruim, eu cu astfel de partide politice mi-as dori sa lucrez, iar astfel de partide ar duce la recastigarea increderii in partide.

Am vazut aici si pe diferite pancarte, si in filmul prezentat, s-a vorbit despre lideri. Cred ca Romania viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici. Fiecare dintre noi trebuie sa cautam si sa provocam aceasta schimbare, dar mai intai in noi.

Schimbarea incepe cu noi insine, o schimbare in bine.

Apoi, aceasta schimbare de atitudine se va traduce si intr-o schimbare in societatea noastra.

Mi-am ghidat si incerc sa imi ghidez actiunea dupa propria constiinta, cea care izvoraste din inima. Nimeni nu poate sa imi ceara sau sa va ceara sa mintim, sa nu spunem adevarul din teama de a rani. Romania guvernata cu bun simt inseamna Romania guvernata prin ascultarea propriei constiinte.

Lipsa implicarii naste monstri. E mai greu sa ne batem cu acesti mostri care nasc din neimplicare. Aceasta implicare se face prin vot dar si prin actiuni ulterioare.

Aud spunandu-se ca ‘vrem Romania inapoi’. Eu zic ca, asumandu-ne Romania noastra, e bine sa vrem o Romanie inainte”, a spus Ciolos.

Dupa ce si-a incheiat discursul, Ciolos a coborat printre manifestanti.

Militantii PNL au venit la miting din toata tara, fiind adusi cu autocare si microbuze. In multime se vad pancarte cu filialele PNL din tara.

Mitingul a inceput cu intonarea imnului national iar prezentatorul evenimentului este actorul Marius Florea Vizante. Au urmat discursuri sustinute de secretarul general al PNL Ilie Bolojan si de primarul municipiului Arad Gheorge Falca.

Potrivit News.ro, de la Alba au venit cu autocarele si masini personale 500 de militanti, din Brasov – 750, iar de la Buzau – aproximativ 900. Din Constanta au venit la miting circa o mie de liberali, cu autocare, microbuze si masini personale, iar de la Craiova – 750. Tot in jur de 750 de persoane au venit din Galati, din Hunedoara si Iasi- cate 500, iar de la Miercurea Ciuc – doar 20.

Peste 1.500 de militanti au venit din Ploiesti, cu masini personale, de la Sibiu – 500, din Timisoara – 50, de la Vaslui – 250, iar din Vrancea – 400.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat, duminica, intr-un mesaj publicat pe contul de Facebook, mitingul electoral al PNL: “Capitala, blocata de sustinatorii adusi din toata tara ai Guvernului de tehnocrati – Guvernul Zero. NU au vrut sa reduca pretul medicamentelor, NU au vrut sa reduca taxele, NU au acordat subventii in agricultura, NU au atras fonduri UE, in schimb i-au jignit pe romani facandu-i TRANTORI si POMANAGII. Guvernul NU a venit pentru cateva luni, a mintit ca face treaba, a ratat toate marile proiecte si acum nu vrea sa mai plece de la putere. Sper sa-si ceara scuze bucurestenilor pentru neplacerile provocate.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: