Ciolos, comentarii acide privind „asasinarea” lui Dragnea: „Politia este in subordinea doamnei pe care dansul a adus-o din Teleorman”

politica

Fostul premier Dacian Ciolos a sustinut joi ca au fost mai multe manipulari care „sa deturneze atentia de la adevaratele intebari la care romanii asteapta raspunsuri”, printre care si presupusa tentativa de asasinare a liderului PSD, Liviu Dragnea. Ciolos se intreaba de ce presedintele social-democratilor nu a depus o plangere la Politie, institutie aflata in subordinea „doamnei pe care dansul a adus-o din Teleorman sa conduca Ministerul de Interne”.

“Am avut manipulari care sa deturneze atentia de la adevaratele intebari la care romanii asteapta raspunsuri. Nu s-a vorbit in Guvern si in PSD despre cele peste 500 de victime ale reprimarilor violente de la protest. In schimb, se vorbeste despre victimizarea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, care are tentative de asastinat inchipuite, de care nicio institutie a statului abilitata nu stie. Inventeaza domnul Dragnea tot felul de conspiratii care au loc in Romania, se pare fara stirea niciunei institutii, nici macar a institutiilor subordonate Guvernului. Avem scuze timide, fara sa avem explicatii clare legat de ceea ce s-a intamplat in seara zilei de 10 august, motivele pentru care au fost acele reprimari agresive. Continuam, dupa cum vedem, de mai bine de un an si jumatate, sa alimentam ideea unui stat paralel care are obiectivul sa ascunda ceea ce se intampla in realitate, si anume ca PSD acapareaza adevaratul stat al Romaniei in interes de partid”, a declarat Dacian Ciolos, la Cluj-Napoca, citat de news.ro.

Ciolos se intreaba de ce liderul PSD nu a facut o plangere la Politie, institutie condusa de “doamna pe care dansul a adus-o din Teleorman sa conduca Ministerul de Interne”.

“Noi vorbim de halucinatii, de stat paralel, de tot felul de atentate impotriva unui om important in stat ca functie, despre care nicio autoritate nu stie, surprinzator. Eu ma intreb de ce domnul Dragnea n-a facut o plangere la Politie. Bun, nu are incredere in justitie, dar Politia este in subordinea doamnei pe care dansul a adus-o din Teleorman sa conduca Ministerul de Interne. De ce n-a facut plangere la Politie cand l-au blocat doua masini fara numere de inmatriculare?”, se intreaba fostul premier.

Acesta se mai intreaba pana unde poate merge imaginatia lui Liviu Dragnea.

“Nu vi se pare ca sunt cusute cu ata de tot felul de culori astfel de lucruri? Eu ma intreb pana unde se duce imaginatia domnului Dragnea ca romanii pot sa creada aceste lucruri. Suntem, totusi, un stat european, avem pretentia ca suntem un stat democratic, cu oameni normali care au ajuns acolo sa conduca Romania, nu sa inventeze scenarii de film”, a adaugat Ciolos.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti seara, la Antena 3, ca in aprilie 2017 a fost o tentiva de ucidere a sa, spunand ca au fost patru straini care au stat trei saptamani aici, platiti de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat ca stie ca a fost si o ancheta.

”Am avut anul trecut in aprilie o tentativa de a fi omorat. Au venit patru straini, au stat trei saptamani aici, la Athenee Palace. Ma rog, am scapat”, a afirmat Dragnea.

El a spus ca respectivii au ajuns in preajma sa si a sustinut ca ”suntem intr-un stat partial mafiot, statul paralel este o mafie”.

”Stiu ca s-a cercetat, mai departe nu stiu. Am aflat cine ii platise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru in lume”, a mai declarat Dragnea.

A doua zi, acesta a spus ca el nu a depus nicio plangere dupa tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017, despre care a vorbit cu o seara inainte, si ca a ”auzit” spre sfarsitul anului ca ar fi fost o ancheta. Dragnea sustine ca inca de la castigarea alegerilor in 2016 si pana in prezent a primit multe amenintari si a fost si este urmarit. Liderul PSD a precizat ca nu la George Soros s-a referit cand a spus ca un om celebru in lume a comandat acest asasinat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: