Ciolos, detalii surprinzatoare despre cum a cunoscut-o pe Dancila la Bruxelles. Avertisment: „Tu vorbesti in numele tarii, nu poti citi de pe hartie ce spun altii”

politica

Dacian Ciolos a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Digi FM ca a lucrat, o perioada, la Bruxelles alaturi de Dancila, care i s-a parut la acea vreme „o femeie decenta”. Totusi, fostul premier a declarat ca aceasta functie presupune si o asumare a unei raspunderi.

„Eu cu dna. Dancila nu am discutat de cand a fost numita premier. Imi rezerv opinia, din respect pentru dansa, asa cum am cunoscut-o inainte sa fie prim-ministru. Eu acolo am cunoscut-o ca o femeie decenta, la locul ei, care incerca sa faca ceea ce poate cu cunostintele ei. Nu stiu care au fost motivele numirii ei si motivele pentru care a acceptat. Mi se pare putin bizara asumarea acestei pozitii de premier de catre cei trei. De la Grindeanu. Sigur, nu am avut ocazia sa fiu prim-ministru al unui partid si avand in spate un partid, asa ca ma feresc sa comentez”, a declarat Ciolos intr-un interviu pentru Digi FM.

El a mentionat totusi ca perona care ocupa functia de premier trenuioe sa isi asume aceasta responsabilitate, „nu poti citi de pe hartie ce spun altii”.

„Cand esti premier, tu iti asumi niste lucrui, ai partid, guvern, majoritate, dar fiecare are locul lui in societate si in procesul decizional. Ca premier tu iti asumi, nu presedintele partidului. Dupa ce ai fost numit, ca putere executiva, tu iti asumi. Am impresia, nu stiu in ce masura acesti premieri chiar au avut libertatea politica sa-si asume ei ca persoane, ca sunt premieri. Iti pui semnatura, conduci un guvern. Tu vorbesti in numele tarii, nu poti citi de pe hartie ce spun altii”, a mai spus Ciolos.

Dancial este tot mai ridiculizata in ultima perioada in urma numeroaselor gafe de exprimare si a lipsei de demnitate in fata presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: