Ciolos, Drula, Barna si numerosi alti lideri USR s-au dus peste consilierii din Mogosoaia pentru a-si sustine colega. Aceasta a fost amenintata in stil mafiot de consilieri PNL si PMP: „Nu exista justificare pentru violenta si amenintari”

politica

Liderii USR Dacian Ciolos, Anca Dragu, Dan Barna si Catalin Drula au participat, vineri dupa-amiaza, la sedinta Consiliului Local Mogosoaia, in semn de solidaritate cu Felicia Ienculescu-Popovici.

„Particip la sedinta Consiliului Local Mogosoaia, unde am venit impreuna cu mai multi colegi sa o sustinem pe colega noastra”, a scris Ciolos pe Facebook.

„Le-am spus primarului si consilierilor locali din Mogosoaia de ce am venit si cum intelegem noi sa ne sustinem colega din USR amenintata huliganic ieri.

Apreciez pozitiile luate de mai multi lideri politici dupa apelul meu de ieri, dar astept masuri mult mai ferme impotriva celor doi consilieri locali.

Nu exista justificare pentru violenta si amenintari nici in politica si nici in afara ei si nu exista masuri blande impotriva celor care actioneaza in acest fel”, adaugat apoi Ciolos.

„In semn de solidaritate cu colega noastra Felicia Ienculescu-Popovici suntem prezenti la sedinta Consiliului Local Mogosoaia. Citu, mai e inca membru PNL consilierul vostru care ameninta femei cu schilodirea? Inteleg ca PMP a propus excluderea consilierului lor. Daca se si concretizeaza, e singurul gest normal in situatia data”, a scris Catalin Drula pe aceeasi retea de socializare.

„Suntem aici ca sa transmitem un mesaj ferm: Romania nu tolereaza violenta si badarania”, a transmis Dan Barna.

Pe ordinea de zi a sedintei a figurat inclusiv un proiect care vizeaza achizitionarea de servicii de consultanta juridica, in principal pentru procesele referitoare la proprietatile expropriabile.

USR PLUS Mogosoaia a anuntat, joi seara, ca Felicia Ienculescu-Popovici a depus plangere la politie dupa ce ar fi fost agresata fizic de catre un reprezentant al PNL si unul al PMP in timpul unei sedinte de comisie din Consiliul Local.

Politistii orasului Buftea s-au sesizat din oficiu pentru infractiunea de ultraj si au intocmit dosar penal in cazul consilierei USR.

PNL Ilfov a anuntat vineri ca Valentin Ene, consilier local in Mogosoaia, a fost suspendat din toate functiile de conducere din partid, pana la finalizarea anchetei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: