Ciolos este revoltat, pozitie taioasa fata de guvernarea PSD: „Reglementarile introduse pe furis nu arata decat dispret fata de cetateni”

news

Dacian Ciolos a publicat, miercuri seara, un mesaj foarte taios la adresa guvernarii PSD, pe care o acuza ca discrediteaza politicile anticoruptie in Romania.

Ciolos este revoltat de modul in care Guvernul Grindeanu a incercat sa promoveze gratierea si modificarea legislatiei penale.

„Prin felul in care a fost facut azi, demersul gratierii/amnistiei, in orice forma sau moment va fi el promovat, creeaza suspiciunea ca obiectivul central al guvernarii PSD-ALDE este altul :

Nu bunastarea romanilor, asa cum au clamat inainte si dupa alegeri,

Nu interesul public, cetatenii sau mediul economic,

Nu interesul Romaniei intr-un context geostrategic foarte dificil.

Principalul obiectiv a fost si ramane acela de a se face scapati de efectele legii penale.

Nimic altceva nu conteaza, niciun sacrificiu nu e prea mare: cetatenii care respecta legea, tara, credibilitatea ei, statutul european al Romaniei. Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mana de indivizi sa scape de lege.
Simplu si cinic.

Reglementarile introduse pe furis nu arata decat dispret fata de cetateni. Maniera duplicitara in care este folosita problema supra-aglomerarii penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticoruptie in Romania, este inacceptabila.

Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceti Romania inapoi in anii ’90. O Romanie normala este Romania domniei legii, nu a bunului plac, nu a loviturilor de forta sau aranjamentelor oculte”, a scris Ciolos pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: