Ciolos a gasit solutia, ce face pentru a evita ca partidul sau si USR sa se „canibalizeze” reciproc: „Ne-am calculat pasii”. Strategia prin care vor obtine mai multe voturi

politica

Dacian Ciolos a anuntat, sambata, la Sibiu, ce face pentru ca noul lui partid, Miscarea Romania Impreuna, si USR sa nu ajunga sa isi canibalizeze voturile. Fostul premier mentioneaza ca are intalniri periodice cu liderii USR in care stabilesc strategii comune de actiune.

Ciolos a participat la o intalnire 27 de organizatii civice si politice care s-au implicat activ in protestele pro-justitie. El a fost intrebat de catre unul dintre participanti cum va gestiona situatia cu USR.

„Partidul dvs. va intra intr-o competitie electorala, pe acelasi culoar electoral, cu USR. Cum veti administra aceasta situatie astfel incat sa nu existe situatia unei canibalizari a votului si implicit o deregalere a votantilor non-PSD”, a sunat intrebarea adresata lui Ciolos.

Fostul premier a raspuns ca are deja o strategie in acest sens.

„Daca noi am decis sa lansam acest proiect politic fiti convins ca am luat aceasta decizie dupa ce am facut si niste analize, ne-am calculat pasii si impactul potential al initiativei, sigur fara sa putem prevedea 100% tot ce urmeaza sa se intample. Am pornit de la premisa ca putem sa aducem ceva in plus daca lansam aceasta initiativa. Nu numai obiectivul nostru, dar si mesajul nostru va fi acela ca dorim sa atragem, si avem acest potential, implicarea in politica a unor oameni care nu s-au implicat pana acum si chiar care nu au votat la ultimele alegeri.

Noi avem cu USR consultari de multe luni de zile, dar dupa ce au avut acolo reasezari, noi avem acum intalniri periodice si sistematice. Fara sa intru in detalii pot sa va asigur ca avem discutiile si cautam solutiile prin care sa evitam pe cat posibil astfel de lucruri”, a declarat Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: