Ciolos iese la bataie, replica nimicitoare pentru Dragnea: „Acest guvern nu vrea sa invete de la PSD cum se aplica legea”

politica

Dacian Ciolos devine tot mai combativ. Intr-un mesaj, postat duminica pe Facebook, el ii transmite lui Liviu Dragnea ca guvernul pe care il conduce nu vrea sa invete de la PSD cum se aplica legea.

Ciolos a tinut astfel sa ofere o replica acuzatiilor lui Dragnea privind „Cumintenia Pamantului”.

„In timp ce domnul Liviu Dragnea nu mai poate de soarta „Cuminteniei Pamantului”- nicio grija, domnule Dragnea, procesul de achizitie decurge firesc, conform legii, pentru ca acest guvern nu stie sa faca lucrurile altfel si nici nu vrea sa invete de la PSD – la Guvern, “postacii” (citat Liviu Dragnea) lucreaza”, a scris Ciolos.

Premierul a prezentat apoi cateva dintre proiectele derulate de tinerii IT-isti la guvern, pe care Liviu Dragnea i-a numit „postaci”.

„Pe scurt, zeci de specialisti IT, bursieri si voluntari, muncesc de zor pentru a face mai accesibil hatisul birocratic din administratia noastra, pentru a elibera statul din captivitatea unor firme care au incheiat contracte strambe pe vremea guvernului PSD. Mai jos, cateva vesti despre cum avanseaza proiectele #GovITHub.

Citeste si: Dragnea i-a acuzat ca sunt „POSTACI” platiti de Ciolos pentru a frauda alegerile. Iata cine sunt si ce fac de fapt acesti tineri specialisti

Sper sa avem posibilitatea sa continuam acest mod de lucru si in anii care vin, cu solutii IT simple, inovatoare, in interesul oamenilor. Sistemele IT pot fi dezvoltate si altfel decat s-a facut de multe ori pana acum, cand s-au irosit banii tarii pentru firme de partid, prieteni si parteneri politici proprietari de televiziuni”, a mai spus Ciolos.

hub hub2
hub3 hub4 hub5

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: