Ciolos ii cere lui Ciolacu sa „slujeasca tara, nu partidul”: „Ii este frica sa o demita pe Gabriela Firea”

politica

Dacian Ciolos, resturi, Schengen, Marcel Ciolacu

Fostul premier Dacian Ciolos afirma ca premierului Ciolacu „ii este frica sa o demita pe Gabriela Firea”. „Marcel Ciolacu nu intelege ce inseamna responsabilitatea pe care o are in fruntea Guvernului: sa slujeasca tara, nu partidul”, a subliniat Ciolos.

„Lui Marcel Ciolacu ii este frica sa o demita pe Gabriela Firea. II este teama sa fie onest.

Probabil ca i se amesteca multe calcule in cap acum. Oare va pierde partidul, oare il vor sustine la presedintie sau il vor lasa din brate ca pe Nastase, Ponta sau Dragnea? Tot felul de intrebari fara raspuns il fac pe Marcel Ciolacu sa tremure in fata deciziei de demitere a Gabrielei Firea.

Ce uita seful PSD e ca soarta lui politica e cu mult mai putin importanta decat deciziile reale, necesare si morale pentru tara. Ar fi trebuit sa o demita pe Gabriela Firea de cel putin o saptamana.

Faptul ca arunca vina, pas cu pas, pe cate unul sau altul demonstreaza ca Marcel Ciolacu nu intelege ce inseamna responsabilitatea pe care o are in fruntea Guvernului: sa slujeasca tara, nu partidul”, a transmis Ciolos pe Facebook.

Premierul Marcel Ciolacu a confirmat, joi, in sedinta de guvern ca Marius Budai a demisionat. Gabriela Firea, care azi implineste 51 de ani, nu a avut inca nicio reactie.

”Am avut o discutie dimineata cu domnul ministru al Muncii, Marius Budai, care m-a anuntat ca isi depune demisia. Este un gest de onoare pentru care ii multumesc. Aceasta e reactia fireasca a unui decident politic intr-o asemenea criza. E reactia fireasca in orice democratie consolidata a Europei”, a spus Marcel Ciolacu.

„As dori sa le cer autoritatilor sa nu picam in cealalta extrema si sa facem uz de zel. Nu cred ca amendand cu zeci de milioane pentru ca ai gasit trei lamai mucegaite se va schimba ceva de fond cu aceste controale”, a mai spus Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: