Ciolos ii pune la zid pe Dragnea & co: „Au amagit oamenii, acum isi devoreaza propriul guvern. Un spectacol iresponsabil, trist si dureros pentru Romania.”

politica

Fostul premier Dacian Ciolos comenteaza situatia generata de Liviu Dragnea pe scena politica si aprecieaza ca intreg spectacolul este „iresponsabil, trist si dureros pentru Romania”.

Ciolos ii reproseaza lui Dragnea ca isi bate joc cu cinism de voturi si lupta pentru putere cu orice pret.

„Coalitia PSD-ALDE isi devoreaza propriul guvern, mistuit in eterna patima a luptei pentru putere. Din pacate, un spectacol iresponsabil, trist si dureros pentru Romania.

Acum un an eram pusi la zid, criticati de PSD si ALDE ca nu am fi avut un program de guvernare bine pregatit, ca a trebuit sa schimbam cativa ministri, ca nu am fi avut legitimitatea unor alegeri. Am tacut si ne-am facut treaba pana la capat, cu responsabilitate, pentru tara si pentru romani.

Au venit alegerile. Domnul Dragnea a promis liniste si prosperitate. A amagit oamenii cu un program de guvernare „sclipitor”, insa profund nerealist. A obtinut o larga majoritate in parlament. A instalat un guvern pe care a avut tot timpul sa-l pregateasca.

Ce se intampla acum nu este o simpla o criza politica. Nu este o criza a PSD, ci o criza care afecteaza credibilitatea Romaniei. Liderii coalitiei de guvernamant risca stabilitatea tarii pentru calcule personale, mici si imorale. Nici programul de guvernare, nici numarul de voturi nu tin loc de responsabilitate si moralitate.

Este, in acelasi timp, o criza a unui mod falimentar de a face politica in Romania: o politica bazata pe minciuna, complicitati si lupta pentru putere cu orice pret. Cum sa ne mai mire faptul ca oamenii nu voteaza, cand unii lideri politici isi bat joc, cu cinism, de aceste voturi? Acest mod de a face politica in Romania trebuie schimbat din temelii”, scrie Ciolos pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: