Ciolos il pune la punct pe Tudose: „A gasit de cuviinta sa ma aleaga tap ispasitor pentru orice marlanie sau neputinta de-ale lor”

politica

Replica dura a europarlamentarului Dacian Ciolos la adresa europarlamentarului PSD Mihai Tudose dupa ce acesta din urma l-a invocat intr-un interviu legat de pensiile speciale.

„Mihai Tudose nu a avut demnitatea de a-si cere scuze pentru enormitatile populiste si nationaliste pe care le-a sustinut ca prim-ministru, impins de la spate de Liviu Dragnea.

Azi, la emisiunea lui Sebastian Zachmann , fostul premier PSD a vorbit despre pensiile speciale relaxat si multumit, sperand sa primeasca si el una. Este evident ca azi, intre banii pentru scoli, spitale si autostrazi si banii pentru speciali, PSD ar alege in continuare pensiile speciale. Numai ca nu au curajul sa o spuna pe fata, pentru ca pierderile din PNRR ar fi uriase.

Si ce-mi vad ochii… rusinea si-a acoperit-o domnul Tudose spunand ca si eu voi primi o pensie speciala ca europarlamentar si fost comisar european. Nu vreun alt coleg de-ai dumnealui. Fix eu ma trezesc ca sunt alibiul domnului Tudose.

Asa cum, ca sa spele rusinea domnului Daea, intrebat cum comenteaza observatiile mele, nu gaseste alt argument decat ca perioada cand eram eu comisar european a fost perioada cea mai neagra a agriculturii.

Dar, ca orice pesedist pentru care adevarul nu are valoare, legat de pensiile speciale, ce nu spune domnul Tudose este ca anul trecut a refuzat sa semneze un apel initiat de mine prin care i-am cerut presedintei Parlamentului European, Roberta Metsola, sa demareze reforma pensiilor acordate fostilor parlamentari europeni si sa le treaca intr-un sistem contributiv.

Daca tot a gasit de cuviinta sa ma aleaga tap ispasitor pentru orice marlanie sau neputinta de-ale lor, ii adresez din nou cererea de a se alatura demersului meu de a reforma pensiile necontributive ale europarlamentarilor.

Asa ca mult curaj, domnule Tudose, renuntati la pesedismele cu care ne-ati obisnuit”, a transmis Ciolos pe Facebook.

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a afirmat sambata, la emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, in contextul discutiilor despre pensiile speciale: ”In primul rand, discutia treneaza de foarte multi ani, ca specialii, si vad oameni care urla chestia asta, in timp ce ei sunt beneficiari de pensii speciale de la Parlamentul European. Sau ca fost comisar”.

Intrebat daca se refera la Dacian Ciolos, europarlamentarul PSD a raspuns: “Ma refer la domnul Ciolos. Ca nu l-am auzit sa refuze masina sau secretara cand era comisar sau sa spuna ‘Domnule, eu renunt la pensia de comisar’”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: