politica

Ciolos il sperie pe Citu, a vorbit cu Klaus Iohannis: „O sa mai discut cu dansul acum, dupa ce lucrurile ne sunt clare: PNL a aratat clar ca nu e interesat de a gasi o solutie”

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat ca, vineri dimineata, a vorbit cu presedintele Klaus Iohannis si i-a prezentat cum au decurs discutiile pentru alcatuirea noului guvern.

„Am avut o discutie azi-dimineata, in care i-am spus cum au decurs discutiile pana atunci si faptul ca astazi asteptam o alta intalnire dupa ce PNL urma, in Biroul Executiv, sa ia o decizie vizavi de propunerile pe care le-am facut. Dansul m-a ascultat si mi-a spus sa il tin la curent. O sa mai discut cu dansul acum, dupa ce lucrurile ne sunt clare, cel putin noua si cred ca sunt clare si in spatiul public acum, pentru ca PNL a aratat clar ca nu e interesat de a gasi o solutie, nici nu a oferit o alta solutie, dar nici nu e interesat sa lucreze pentru a gasi o solutie impreuna”, a afirmat Ciolos, intr-o emisiune la Digi 24, intrebat daca a avut o alta discutie cu seful statului in afara de cea de dupa consultarile de la Cotroceni in care l-a informat ca il va desemna candidat de premier.

Dacian Ciolos a mentionat ca la consultarile de la Palatul Cotroceni presedintele Klaus Iohannis i-a spus ca va lua foarte in serios propunerea sa de a forma un guvern.

„La sfarsitul discutiei mi-a spus ca va lua foarte in serios propunerea, pentru ca a vrut sa intram un pic in detalii legat de programul pe care il avem in vedere, ce avem de gand sa facem, i-am spus cum vedem si situatia preturilor la energie, cam la ce masuri ne gandim (…), am discutat de PNRR, cam ce avem de facut acolo si, dupa ce am terminat discutiile, ne-a spus doar ca se va gandi foarte serios la aceasta propunere”, a mentionat premierul desemnat.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Razboi hibrid. Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie, Franta si-a trimis acolo trupele de elita – Video

Parisul a trimis unitati de elita in Noua Caledonie pentru a recupera drumul de la…

14 minute ago

Flota ruseasca a Marii Negre, lovita din nou. Ucrainenii au distrus dragorul „Kovrovets”

Inca o nava a Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse a fost atacata, relateaza site-ul…

35 de minute ago

Rusia tine sa dea lectii de umanitate Parisului: „Franta sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie”

Rusia cere Frantei sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie…

O oră ago

Diana Sosoaca, „activata” international impotriva „vestului colectiv”: „Pe aici nu se trece!”

Dupa o „vizita speciala” in Serbia, senatoarea de Iasi, Diana Sosoaca a trimis o scrisoare…

O oră ago