Ciolos, in Parlament: „Mergem pana la capat. Sper, inca o data, in intelepciunea parlamentarilor sa voteze acest guvern”

politica

Premierul desemnat Dacian Ciolos si-a exprimat speranta, miercuri, ca parlamentarii sa aiba intelepciunea de a vota Cabinetul pe care l-a propus, pentru ca ar fi „o solutie imediata” de iesire din criza politica si de implementare a unor masuri care sa rezolve si celelalte crize cu care se confrunta Romania.

„Vom merge in fata Parlamentului sa propunem o echipa care poate sa guverneze in situatie de criza, cu un program de guvernare adaptat acestei situatii, cu solutii pentru criza pandemica, pentru criza energetica si pentru lansarea Programului National de Redresare si Rezilienta. Deci, USR isi asuma responsabilitatea politica cu care a fost mandatata de alegatori.

Mergem pana la capat, astazi mergem in Parlament sa prezentam aceasta echipa si sa prezentam programul si sper, inca o data, in intelepciunea parlamentarilor sa voteze acest guvern, pentru ca asta ar fi o solutie imediata pentru iesirea din criza politica si pentru a incepe sa punem in practica masuri ca sa rezolvam si celelalte crize cu care ne confruntam.

Sper, inca o data, ca mesajele noastre sa-i convinga pe parlamentari, pentru ca solutia este aici, ea nu mai trebuie cautata, nu mai avem timp de pierdut si noi stim ce avem de facut”, a afirmat Dacian Ciolos inainte de sedinta plenului reunit al Parlamentului.

PSD a anuntat ca va vota impotriva, in timp ce PNL si UDMR vor refuza sa voteze, parlamentarii urmand sa ramana in banci.

Mai mult despre:

Comentarii: